Proti ušem

Proti ušem

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo

Parasidose, kremni gel proti ušem z glavnikom in kapo z izboljšano sestavo in hitrim delovanjem v 15 minutah. Vsebuje aktivni kompleks naravnega iz..

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo


€9.77 Brez Davka: €8.01

Paranit za zaščito pred ušmi, pršilo je repelent , ki zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred naglavnimi ušmi. Paranit zaščita pred ušmi ..

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid

Paranit, šampon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je klinično testiran in dokazano učinkovit proti naglavnim ušem: njegova formula z dvojni..

Paranit, šampon in balzam za nego las

Paranit, šampon in balzam za nego las


€5.91 Brez Davka: €4.84

Paranit, šampon in balzam za nego las pripomore k lažjemu odstranjevanju uši in gnid iz lasišča. Njegova nežna formula opere lase in jim daje svetleč ..

Paranit, losjon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid za dolge lase

Paranit, losjon za odstranjevanje naglavnih uši in gnid za dolge lase je prvi proizvod za odstranjevanje uši in gnid za dolge lase, ki klinično dokaza..

Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid

Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid klinično dokazano odstrani uši in gnide že v enem 15-minutnem nanosu. Hedrin Once tekoči ..

Parasidose, šampon s sivko

Parasidose, šampon s sivko


€6.58 Brez Davka: €5.40

Parasidose, šampon s sivko za uporabo po postopku odstranjevanja uši. Namenjen je uporabi po postopku odstranjevanja uši. Hrani lasišče, krepi lase..

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem


€11.28 Brez Davka: €9.24

Nitolic Prevent Plus, pršilo proti ušem  je učinkovit, da velja za namene preprečevanja okužb lasišča z ušmi za odlično izbiro med medicinskimi pripom..