Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid

Kratek opis
Blagovna znamka Burts bees
Oblika gel
Mesto uporabe lasje , lasišče
Simptom/Problem uši
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženska , otroci
Ključne beside uši , nega , lasje , lasišče

12.55 €12.55
Redna cena €12.94 Prihranek €0.39

Hedrin Once, tekoči gel za odstranjevanje uši in gnid klinično dokazano odstrani uši in gnide že v enem 15-minutnem nanosu.

Hedrin Once tekoči gel je brezbarvna tekočina, ki učinkovito odstranjuje uši in gnide. Deluje tako, da uš fizično zaduši. Vsebuje tudi Penetrol ®, ki pomaga gelu prodreti v gnido in jo uničiti. Hedrin Once tekoči gel dokazano deluje že po enem samem nanosu. Uši na izdelek ne razvijejo odpornosti. Hedrin Once tekoči gel je namenjen odstranjevanju uši in gnid pri odraslih in otrocih starejših od 6 mesecev.
 
Aktivna sestavina: 4% Dimetikon + dodan Penetrol® za učinkovito odstranjevanje gnid
  • 1 x 15min
  • 100% učinkovit 
  • Enostavna uporaba
  • Prijazen do kože
  • Brez neprijetnega vonja
  • Brez pesticidov
 

 

Z brisačo pokrijte ramena. Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Na suhe lase enakomerno nanesite zadostno količino Hedrin Once gela. Prekrijte celotno lasišče in lase tako, da so lasje prepojeni. Gel pustite delovati na laseh vsaj 15 minut (ali več, če želite). Preden zmočite lase, neposredno nanje nanesite šampon, nato pa gel in šampon temeljito sperite z vodo. 

Hedrin Once/Enkrat tekoči gel vsebuje: Dimeticone 100,000cst 4% w/w. Dimeticone is not a chemical poison. It also contains Penetrol (Nerolidol), PEG/PPG Dimeticone co-polymer, Silica Silylate.

Hedrin Once gel ne uporabljajte če ste alergični na katero od navedenih sestavin, na poškodovani koži. Pri uporabi med nosečnostjo ali dojenjem ni nevarnosti, da katera od sestavin povzroča neželene učinke. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v originalnem pakiranju. Shranjujte pri temperaturi do 25 ° C. Samo za zunanjo uporabo.

Napiši mnenija

Opomba: HTML ni preveden!
    Slabo           Dobro

Sorodni Izdelki