Anti-Age

Anti-Age

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože


€20.83 Brez Davka: €17.07

Vichy Normaderm, nega proti staranju kože  po 30. letu starosti lahko mastno kožo in/ali kožo z nepravilnostmi pesti dvojna težava. Nepravilnosti, sve..

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem deluje hitro in učinkovito ter pomaga zmanjšati podočnjake in pojav temnih kolobarjev s samo en..

Lotique Night Repair Complex, nočna obnovitvena krema

Lotique Night Repair Complex nočna obnovitvena krema je popolna nega za kožo obraza, saj koži ponuja vse, kar le-ta potrebuje. Kožo obnavlja, ščiti ..

Lotique Vitamin C Active, krema proti staranju kože

Lotique Vitamin C Active nega proti staranju kože je popolna nega za kožo obraza, saj koži ponuja vse, kar le-ta potrebuje. Kožo obnavlja, ščiti pre..

Vichy Liftactiv Yeux, krema za okoli oči

Vichy Liftactiv Yeux, krema za okoli oči


€24.61 Brez Davka: €20.18

Vichy Liftactiv Yeux, krema za okoli oči  je prva korektivna nega z učinkom liftinga na celotnem predelu okoli oči, tudi za občutljive oči. Za že..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlj..

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo


€22.13 Brez Davka: €18.14

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo ima posebno formulo s koencimom Q10, ki odpravlja znake staranja na občutljivi koži, kot so gube*..

Eucerin Q10 Active, nočna krema

Eucerin Q10 Active, nočna krema


€23.20 Brez Davka: €19.02

Eucerin Q10 Active, nočna krema  je hranilna krema proti gubam za občutljivo kožo, ki se stara. Vsebuje edinstveno kombinacijo koencima Q10, ki..

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči


€17.81 Brez Davka: €14.60

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči ima posebno formulo s koencimom Q10, ki odpravlja drobne linije in gube na občutljivem predelu okrog oči..

Vichy Liftactiv Flexilift Teint, tekoči puder proti staranju - 35

Vichy Liftactiv Flexilift Teint, tekoči puder proti staranju - 35 z "učinkom liftinga" za sijočo kožo. Za ženske po 40. letu starosti, ki v pudru išče..

Eucerin Hyaluron-Filler, nočna krema

Eucerin Hyaluron-Filler, nočna krema


€32.25 Brez Davka: €26.43

Eucerin Hyaluron-Filler, nočna krema proti gubam s hialuronsko kislino za vse tipe kože. Napredna formula nočne kreme zapolni celo najgloblje gube ..

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi za ženske, ki se borijo proti vplivom meno..