Normalna do mešana koža

Normalna do mešana koža

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavljajo z..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože je vlažilna nega z UV-zaščito je inovativen vlažilni izdelek za obraz, ki izb..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja inte..

Vichy Normaderm, losjon za čiščenje in učvrstitev kože

Sestavine z učinkom pilinga odmašijo in zožijo pore, obenem pa kožo tudi matirajo. Tekstura vaše kože v trenutku postane bolj enakomerna. Že po prve..

Vichy Normaderm, stik za prekrivanje in sušenje nepravilnosti na koži

Dve muhi na en mah za celostno nego lokalnih nepravilnosti: ličilo + nega. Pigmenti v stiku v trenutku in neopazno prekrijejo mozolj. LHA mozolj pos..

Vichy Purete Thermale 3 v 1, integralno sredstvo za odstranjevanje ličil z občutljive kože in oči

Vichy Purete Thermale 3 v 1, integralno sredstvo za odstranjevanje ličil z občutljive kože in oči obogateno z naravnim izvlečkom karitejevega masla..

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

Potrebnih je bilo 14 let raziskav in 13 patentov, da so Laboratoriji Vichy ustvarili dokončno formulo, ki deluje na znake menopavze na koži. Navdihn..

Eucerin pH5, tekoči losjon za umivanje

Eucerin pH5, tekoči losjon za umivanje


€7.01 Brez Davka: €5.75

Eucerin pH5, tekoči losjon za umivanje s  pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Čistilni izdelek z blagimi površinsko aktivni..

Eucerin pH5, trdo milo

Eucerin pH5, trdo milo


€3.98 Brez Davka: €3.27

Eucerin pH5, trdo milo s pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Izjemno blag čistilni in negovalni izdelek ohranja naravne obrambne meh..

Vichy Purete Thermale, hranilno mleko za čiščenje občutljive kože obraza

Obogateno z mineralnimi olji z zaščitnimi lastnostmi in vlažilnim glicerinom, za občutek prijetnosti občutljive kože. Za občutljivo kožo. Hipoalerge..

Dnevna krema Lek

Dnevna krema Lek


€5.83 Brez Davka: €4.78

Lekova dnevna krema je namenjena vsakodnevni negi kože obraza in vratu. Vsebuej vitamin C in vitamin E, ki imata antioksidativno delovanje in kožo š..

Dr.Hauschka, bronzni koncentrat

Dr.Hauschka, bronzni koncentrat


€25.76 Brez Davka: €21.12

Bronzni koncentrat je idealna dopolnitev vseh preparatov za dnevno nego. S pomočjo nepozebnika, olivnega olja, čebeljega voska in barvnega pigmenta ..