Suha in občutljiva koža

Suha in občutljiva koža

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavljajo z..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za suho kožo

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za suho kožo za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urno ..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlj..

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo


€22.13 Brez Davka: €18.14

Eucerin Q10 Active, dnevna krema za suho kožo ima posebno formulo s koencimom Q10, ki odpravlja znake staranja na občutljivi koži, kot so gube*..

Eucerin Q10 Active, nočna krema

Eucerin Q10 Active, nočna krema


€23.20 Brez Davka: €19.02

Eucerin Q10 Active, nočna krema  je hranilna krema proti gubam za občutljivo kožo, ki se stara. Vsebuje edinstveno kombinacijo koencima Q10, ki..

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči


€17.81 Brez Davka: €14.60

Eucerin Q10 Active, krema za okrog oči ima posebno formulo s koencimom Q10, ki odpravlja drobne linije in gube na občutljivem predelu okrog oči..

Eucerin Lipo-Balance, krema za obraz

Eucerin Lipo-Balance, krema za obraz


€16.46 Brez Davka: €13.49

Eucerin Lipo-Balance, krema za obraz za suho in občutljivo kožo. Intenzivno hranilna in pomirjajoča vlažilna krema za obraz.  Suha koža na obrazu s..

Aloedermal krema za obraz

Aloedermal krema za obraz


€22.97 Brez Davka: €18.83

Krema za obraz deluje vlažilno, hranilno in blažilno. Zaradi vsebnosti gliciretinske kisline, olivnega olja in aloe vere je učinkovita tudi proti rd..

Vichy Purete Thermale 3 v 1, integralno sredstvo za odstranjevanje ličil z občutljive kože in oči

Vichy Purete Thermale 3 v 1, integralno sredstvo za odstranjevanje ličil z občutljive kože in oči obogateno z naravnim izvlečkom karitejevega masla..

Eucerin pH5, krema

Eucerin pH5, krema


€11.48 Brez Davka: €9.41

Eucerin pH5, krema S pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Nežna, a učinkovita krema za obraz in telo aktivira naravne obrambne mehani..

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi za ženske, ki se borijo proti vplivom meno..

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredna obnovitvena nega - suha občutljiva koža

Vichy Neovadiol nadomestni kompleks, napredna obnovitvena nega - suha občutljiva koža za ženske, ki se borijo proti vplivom menopavze na kožo:..