Mazila in geli

Mazila in geli

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem deluje hitro in učinkovito ter pomaga zmanjšati podočnjake in pojav temnih kolobarjev s samo en..

Vismed, enoodmerni gel za oči

Vismed, enoodmerni gel za oči


€12.48 Brez Davka: €11.40

Enoodmerni gel za oči Vismed Multi se uporablja kot umetne solze. Namenjene so lajšanju težav zaradi suhih oči in ostalih težav, ki so vezana na pom..

Recugel, gel za oči

Recugel, gel za oči


€5.57 Brez Davka: €5.08

Recugel, gel za oči daje osvežujoč občutek in ima pomirjajoč učinek na vaše oči. Izboljša vlaženje površine očesnega zrkla v primeru pojava suhih oči,..

Lierac Diopticalm, pomirjajoči balzam za očesne veke

Lierac Diopticalm, pomirjajoči balzam za očesne veke zmanjša rdečino in vrača iskriv pogled. Lierac Diopticalm pomirjujoči balzam za očesne v..

Lierac Diopticerne, krema za temne podočnjake

Lierac Diopticerne, krema za temne podočnjake


€22.21 Brez Davka: €18.20

Lierac Diopticerne, krema za temne podočnjake je na osnovi rastlinskih izvlečkov za pomoč pri temnih podočnjakih. Deluje na kapilare in vene po..

Lierac Diopticreme, krema proti gubam za okrog oči

Lierac Diopticreme, krema proti gubam za okrog oči z visoko koncentracijo rastlinskih učinkovin, ki kožo vlažijo in delujejo proti njenemu star..

Ilast Hydraclean, gel za veke

Ilast Hydraclean, gel za veke


€13.80 Brez Davka: €11.31

Ilast Hydraclean gel za veke je namenjen čiščenju vek, posebej robov vek, pri vseh oblikah vnetja robov vek. Pomaga mehansko odstraniti luske, sebo..

Aloree gel za predel okoli oči energy recharge

Aloree gel za predel okoli oči energy recharge


€24.78 Brez Davka: €20.31

Aloree gel za predel okoli oči energy recharge je vlažilni gel utrujenim očem zagotavlja takojšnjo pomoč. Pomaga pri glajenju drobnih gubic in zmanjše..

Uriage Isoliss krema za okoli oči proti prvim gubam

Uriage Isoliss krema za okoli oči proti prvim gubam je preventivna nega proti prvim gubam, zabuhlosti in podočnjakom. Brez dišav, fiziološki pH. Ne..

Uriage Isofill krema za področje okrog oči

Uriage Isofill krema za področje okrog oči


€26.58 Brez Davka: €21.79

Uriage Isofill krema za področje okrog oči je proti gubam za področje okoli oči s ISO-3R kompleksom. Za vsak tip kože, brez parabenov. Krema prepre..

Uriage Isodense krema za zrelo kožo za področje okoli oči

Uriage Isodense krema za zrelo kožo za področje okoli oči je dermatološka anti-age nega za zrelo kožo okrog oči po 45. letu. Brez parabenov, brez d..

Uriage vodoodporni čistilec za odstranjevanje ličil

Uriage vodoodporni čistilec za odstranjevanje ličil je brez parabenov.  Uriage termalna voda in visoko učinkovita cvetna vodica z ekstraktom ..