Potenje

Potenje

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, k..

Dr.Hauschka, deo krema za stopala

Dr.Hauschka, deo krema za stopala


€13.06 Brez Davka: €10.71

Dr.Hauschka, deo krema za stopala prinese lahkotnost v dan. Svileni delci in rižev škrob obdajo stopalo v tankem pudrastem sloju in vežejo nase vlago...

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Dr.Hauschka, rožni deodorant

Dr.Hauschka, rožni deodorant


€13.65 Brez Davka: €11.19

Rožni deodorant ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože ter jo pomirja. Nadzoruje prekomerno potenje in nudi zaščito pred neprijetnim vonjem..

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj


€12.59 Brez Davka: €10.32

Deodorant žajbelj ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože. Ta osvežilni deodorant nadzoruje prekomerno potenje in ščiti pred neprijetnimi vo..

Eucerin roll-on deodorant proti močnemu znojenju

Eucerin deodorant v roll-onu ponuja izjemno zaščito proti močnemu znojenju in nudi 48-urni občutek udobja in zaščito pred potenjem ter neprijetnim ..

Green People, deodorant brez dodanih dišav

Green People, deodorant brez dodanih dišav


€13.01 Brez Davka: €10.66

Green People, deodorant brez dodanih dišav vsebuje mešanico aloe vere, prebiotike, kristalni kamen (kalijev galunovec) in cinkov ricinoleat, je n..

Green People, moški dezodorant s prebiotiki in vonjem timijana - bio

Green People, moški dezodorant s prebiotiki in vonjem timijana - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconol..

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconolat za nara..

Green People, deodorant z aloe vero

Green People, deodorant z aloe vero


€13.89 Brez Davka: €11.39

Green People, deodorant z aloe vero vsebuje mešanico aloe vere, prebiotikov, cinkov ricinoleat, kamilice in sandalovine, je nemastne teksture, ne..

Green People, deodorant z rožmarinom

Green People, deodorant z rožmarinom


€12.89 Brez Davka: €10.57

Green People, deodorant z rožmarinom  vsebuje mešanico aloe vere, prebiotikov, cinkov ricinoleat, sivke in rožmarina, je nemastne teksture, nevtr..