Potenje

Potenje

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo  in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, ..

Dr.Hauschka, deo krema za stopala

Dr.Hauschka, deo krema za stopala


€13.06 Brez Davka: €10.71

Dr.Hauschka, deo krema za stopala prinese lahkotnost v dan. Svileni delci in rižev škrob obdajo stopalo v tankem pudrastem sloju in vežejo nase vlago...

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Dr.Hauschka, rožni deodorant

Dr.Hauschka, rožni deodorant


€13.65 Brez Davka: €11.19

Rožni deodorant ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože ter jo pomirja. Nadzoruje prekomerno potenje in nudi zaščito pred neprijetnim vonjem..

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj


€12.59 Brez Davka: €10.32

Deodorant žajbelj ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože. Ta osvežilni deodorant nadzoruje prekomerno potenje in ščiti pred neprijetnimi vo..

Eucerin roll-on deodorant proti močnemu znojenju

Eucerin deodorant v roll-onu ponuja izjemno zaščito proti močnemu znojenju in nudi 48-urni občutek udobja in zaščito pred potenjem ter neprijetnim ..

Green People, deodorant brez dodanih dišav

Green People, deodorant brez dodanih dišav


€13.01 Brez Davka: €10.66

Green People, deodorant brez dodanih dišav vsebuje mešanico aloe vere, prebiotike, kristalni kamen (kalijev galunovec) in cinkov ricinoleat, je n..

Vebix, paket za svežino vaše kože

Vebix, paket za svežino vaše kože


€20.57 Brez Davka: €16.86

Paket je sestavljen iz deodoranta v spreju za 24h zaščito, protibakterijskega šampona in gela za tuširanje in enotedenske deodorantske kreme. V..

Green People, moški dezodorant s prebiotiki in vonjem timijana - bio

Green People, moški dezodorant s prebiotiki in vonjem timijana - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconol..

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconolat za nara..

Green People, deodorant z aloe vero

Green People, deodorant z aloe vero


€13.89 Brez Davka: €11.39

Green People, deodorant z aloe vero vsebuje mešanico aloe vere, prebiotikov, cinkov ricinoleat, kamilice in sandalovine, je nemastne teksture, ne..