Antiperspiranti

Antiperspiranti

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Crystal naturel, potovalni stik

Crystal naturel, potovalni stik


€3.38 Brez Davka: €2.77

Crystal naturel, potovalni stik je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravn..

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, razpršilo je njegova sestava popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebu..

Crystal Body Deodorant, roll-on

Crystal Body Deodorant, roll-on


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, roll-on ima sestavo kristalnega kamna, ki je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega kloroh..

Crystal Body Deodorant, stik

Crystal Body Deodorant, stik


€7.71 Brez Davka: €6.32

Crystal Body Deodorant, stik  je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna ..

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem deluje 48 ur. Zaščita pred prekomernim potenjem. Preizkušen pod dermatološkim n..

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem deluje 48 ur. Zaščita pred prekomernim potenjem. Preizkušen pod dermatološkim nadzo..

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h izredna učinkovitost proti čezmernemu potenju, tudi v stresnih situacijah. Obogaten z aktiv..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur imajo antiperspirantne učinkovine v tem razpršilu, ki ..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni ima dolgotrajno učinkovitost proti prekomernemu znoje..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom za uravnavanje potenja - 48 h

Vichy, dezodorant z antiperspirantom za uravnavanje potenja - 48 h ima dolgotrajno učinkovitost proti prekomernemu znojenju brez občutka neudobja n..

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur Za ženske z občutljivo in depilirano kožo, ki iščejo učinkovito antiperspirant..