Roke in nohti

Roke in nohti

Eucerin pH5, krema za roke

Eucerin pH5, krema za roke


€7.54 Brez Davka: €6.18

Eucerin pH5, krema za roke s pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Izjemno nežna, a učinkovita krema za roke aktivira obrambne meh..

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke


€9.97 Brez Davka: €8.17

Eucerin Urea Repair Plus 5%, krema za roke saj so roke so izpostavljene hladnemu vremenu, vodi, milu in drugim kemikalijam veliko pogosteje kot ost..

Eucerin pH5, trdo milo

Eucerin pH5, trdo milo


€3.98 Brez Davka: €3.27

Eucerin pH5, trdo milo s pH5 encimsko zaščito aktivira koži lastno zaščito. Izjemno blag čistilni in negovalni izdelek ohranja naravne obrambne meh..

Favn Turbo gel F23

Favn Turbo gel F23


€6.80 Brez Davka: €5.57

Favn Turbo gel F23 za ogrevanje in masažo pred in po športnih aktivnostih.UČINEK:Z visoko vsebnostjo izvlečka čilija pomaga pri pripravi telesa n..

Dermatix ultra gel - 15 g

Dermatix ultra gel - 15 g


€39.77 Brez Davka: €32.60

Dermatix ultra gel - 15 g  je napreden silikonski gel za zunanjo uporabo, ki se uporablja za preventivno zdravljenje brazgotin pri sveže zaceljenih..

Colloidium Keratolityticum, dermalna raztopina

Colloidium Keratolityticum, dermalna raztopina vsebuje mlečno in salicilno kislino, ki razkrajata oroženelo kožo. Obenem delujeta antiseptično, saj z ..

Forth, pršilo proti klopom

Forth, pršilo proti klopom


€7.85 Brez Davka: €6.43

Forth pršilo proti klopom je repelent z rastlinskimi izvlečki. Vsebuje izvleček dalmatinskega bolhača, ki nas ščiti pred klopi ves dan. Pršilo ..

A-Derma Exomega peneči gel za tuširanje, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. Istočasno kožo pomirja, mehča ter ohranja z..

A-Derma peneči gel za tuširanje brez mila, 500 ml

A-Derma peneči gel za tuširanje je namenjen nežnemu umivanju občutljive kože, ki je dovzetna za vnetja. A-derma gel za tuširanje omogoča nežno čiš..

A-Derma dermatološko sindet milo

A-Derma dermatološko sindet milo


€6.28 Brez Davka: €5.14

A-Derma dermatološko sindet milo je higiensko sredstvo brez mila za nežno čiščenje kože, nagnjene k iritacijam in vnetjem. A-derma Dermatološki sindet..

A-Derma Exomega mleko, 400 ml

A-Derma Exomega mleko, 400 ml


€23.69 Brez Davka: €19.42

A-Derma Exomega mleko, 400 ml je izdelek za nego lažjih in difuznih oblik atopične suhosti kože. Primeren je za vsakodnevno nego za atopično in i..

A-Derma pena proti temencam

A-Derma pena proti temencam


€16.04 Brez Davka: €13.15

A-Derma dermopediatrična pena proti temencem omogoča učinkovito odstranjevanje temenc s pomočjo svojih aktivnih sestavin. Vsebuje pomirjevalne sesta..