Zaščita pred soncem

Zaščita pred soncem

Green People, losjon za sončenje in hitrejšo porjavitev telesa z ZF15

Green People, losjon za sončenje in hitrejšo porjavitev telesa z ZF15 s trojnim učinkom, UV zaščita, aktiven antioksidant in pospeševalec porjavi..

Green People, hranilna in zaščitna dnevna krema za obraz z ZF 15

Green People, hranilna in zaščitna dnevna krema za obraz z ZF 15 vsebuje aloe vero, konopljino in jojobino olje, zeleni čaj ter kamilico. Deluje ..

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30 z visoko UV-zaščito in celično zaščito. Izjemno lahek losjon za zaščito pred soncem, ..

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+ s tehnologijo proti madežem po pranju*. Pomiri in zaščiti občutljivo kožo, vključno ..

Eucerin Sun, sprej za zaščito pred soncem ZF 20

Eucerin Sun, sprej za zaščito pred soncem ZF 20 s srednje visoko UV-zaščito in celično zaščito. Sprej za zaščito pred soncem, ki se hitro vpije, je..

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 50

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 50 za obraz in telo za kožo, nagnjeno k alergijam. Ščiti pred alergij..

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml


€15.63 Brez Davka: €12.81

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml je poseben preparat za izjemno učinkovito svetlobno zaščito. Filtri za zaščito pred sevanjem žarkov UVA in UVB so..

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+


€14.45 Brez Davka: €11.84

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+, ki se zelo dobro razmaže, ima zelo visok zaščitni faktor (ZF 30 + UVA) in ščiti pred takojšnjimi in dolgoročnim..

Eucerin, prekrivna dnevna krema proti rdečici ZF 25

Eucerin, prekrivna dnevna krema proti rdečici ZF 25 s sestavino SymSitive* in licochalconom A. Takojšnje in dolgotrajno udobje kože in ublažitev ..

Aloedermal Solar, zaščitno mleko v pršilu ZF 50+

Aloedermal Solar, zaščitno mleko v pršilu ZF 50+ je primerno za zaščito celega telesa pred agresivnimi in škodljivimi sončnimi žarki. Inovativni fi..

Daylong Actinica zaščitni losjon

Daylong Actinica zaščitni losjon


€15.87 Brez Davka: €13.01

Daylong Actinica zaščitni losjon je izdelek za  zaščito pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih. Bolniki, ki so prestali določene ..

Daylong Baby ZF 30, krema

Daylong Baby ZF 30, krema


€15.04 Brez Davka: €12.32

Daylong Baby ZF 30, krema je zaščita pred sončnimi žarki (UVA in UVB zaščita) ZF 30 na osnovi mikropigmentov za otroke. Ne vsebuje kemijskih filtrov, ..