Zaščita pred soncem

Zaščita pred soncem

Green People Losjon za sončenje z ZF 15 in hitrejšo porjavitev telesa

Green People losjon za sončenje z ZF15 nudi poleg zaščite  pred UV žarki še hitrejšo porjavitev telea. Kožo zaščiti pred sončnimi žarki s trojn..

Green People Losjon za sončenje ZF 25 brez vonja

Green People Losjon za sončenje z ZF25 brez vonja je naravni losjon za zaščito pred soncem z blagodejno mešanico ekološke aloe vere, planike, zelene..

Green People Otroški losjon za sončenje ZF 25 brez vonja

Otroški losjon brez vonja za zaščito kože pred soncem z mešanico blagodejne aloe vere, planike in bezga, brez dodanih dišav, nudi aktivno UV zašč..

Green People Hranilna in zaščitna dnevna krema za obraz z ZF 15

Hranilna in zaščitna dnevna krema za obraz vsebuje mešanico blagodejne ekološke aloe vere, zelenega čaja in kamilice, dodana naravna mineralna zašči..

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 30 z visoko UV-zaščito in celično zaščito. Izjemno lahek losjon za zaščito pred soncem, ..

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+

Eucerin Sun, ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+ s tehnologijo proti madežem po pranju*. Pomiri in zaščiti občutljivo kožo, vključno ..

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 25

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 25 za obraz in telo za kožo, nagnjeno k alergijam. Ščiti pred alergij..

Eucerin Sun, sprej za zaščito pred soncem ZF 20

Eucerin Sun, sprej za zaščito pred soncem ZF 20 s srednje visoko UV-zaščito in celično zaščito. Sprej za zaščito pred soncem, ki se hitro vpije, je..

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 50

Eucerin Sun, gel za zaščito pred soncem za kožo, nagnjeno k alergijam ZF 50 za obraz in telo za kožo, nagnjeno k alergijam. Ščiti pred alergij..

Green People Negovalno zaščitni balzam brez vonja za ustnice ZF 8

Negovalno zaščitni balzam Green People za ustnice je brez vonja in z zaščitnim faktorjem ZF8. Vsebuje mešanico kokosovega olja, cupuaçua, jagodnega ..

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml


€15.78 Brez Davka: €12.94

Daylong regular ZF15, losjon -200 ml je poseben preparat za izjemno učinkovito svetlobno zaščito. Filtri za zaščito pred sevanjem žarkov UVA in UVB so..

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+


€14.45 Brez Davka: €11.84

Eubos Haut Ruhe Sun, kremni gel ZF30+, ki se zelo dobro razmaže, ima zelo visok zaščitni faktor (ZF 30 + UVA) in ščiti pred takojšnjimi in dolgoročnim..