Kozmetika

Kozmetika

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, ampule proti izpadanju las za moške je večnamenska nega proti izpadanju las. Ekskluzivna spojina Aminexil, re..

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavljajo z..

Oronazol, zdravilni šampon

Oronazol, zdravilni šampon


€13.24 Brez Davka: €10.85

Oronazol, zdravilni šampon  zdravilni šampon uporabljate za zdravljenje in preprečevanje prhljaja in nekaterih glivičnih obolenj kože (Pityriasis ver..

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo

Balzam po britju, ki krepi občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, ki se želijo znebiti pekočega občutka in razdraženosti po britju. Prip..

Vichy Homme, pena za britje proti razdraženi koži

Vichy Homme, pena za britje proti razdraženi koži za moške z občutljivo kožo ali težavami s kožo (vraščene dlake, mozoljčki, ki nastanejo pri ..

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Deodorant in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo. Za moške z občutljivo kožo, ki iščejo dezodorant in antiperspirant z dolgotraj..

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju


€18.90 Brez Davka: €15.49

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju je bil razvit na podlagi najnovejše znanosti o koži, da obnovi in intenzivno pomiri občutljivo kožo ..

Eucerin Men, globinska vlažilna nega

Eucerin Men, globinska vlažilna nega


€22.67 Brez Davka: €18.59

Eucerin Men, globinska vlažilna nega zagotavlja 24-urno vlaženje celo v najglobljih plasteh povrhnjice. Koža je po njeni uporabi poživljena in ..

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj


€14.62 Brez Davka: €11.99

Ducray Squanorm, šampon za suhi prhljaj hitro odstranjuje lažjo obliko suhega prhljaja in preprečuje njegovo ponovno nastajanje.   Squanorm..

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.48 Brez Davka: €8.59

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Favn olivno olje

Favn olivno olje


€5.22 Brez Davka: €4.77

Favn olivno olje je namenjeno vsakodnevni negi in zaščiti predvsem suhe in občutljive kože. Olivno olje kožo hrani, vlaži in jo ohranja prožno..