Britje

Britje

Favn Fama, masažni gel

Favn Fama, masažni gel


€7.11 Brez Davka: €5.83

Favn Fama, masažni gel  z naravnimi eteričnimi olji evkalipta, rožmarina, timijana, brina in limonske trave ter izvlečkom ognjiča, mentolom in kafro, ..

Vichy Homme Sensi-Baume Ca, nežen balzam proti razdraženosti - za občutljivo kožo

Balzam po britju, ki krepi občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, ki se želijo znebiti pekočega občutka in razdraženosti po britju. Prip..

Vichy Homme, pena za britje proti razdraženi koži

Vichy Homme, pena za britje proti razdraženi koži za moške z občutljivo kožo ali težavami s kožo (vraščene dlake, mozoljčki, ki nastanejo pri ..

Eucerin Men Silver Shave, gel za britje

Eucerin Men Silver Shave, gel za britje


€11.33 Brez Davka: €9.28

Eucerin Men Silver Shave, gel za britje z aktivnimi srebrovimi ioni ima antiseptičen in protibakterijski učinek. Vsebuje tudi polimere za gladk..

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju


€18.90 Brez Davka: €15.49

Eucerin Men Silver Shave, balzam po britju je bil razvit na podlagi najnovejše znanosti o koži, da obnovi in intenzivno pomiri občutljivo kožo ..

Avene termalna voda, 150 ml

Avene termalna voda, 150 ml


€7.08 Brez Davka: €5.80

Avene termalna voda v pršilu deluje protivnetno, pomirjajoče in protidražilno. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij ..

Avene termalna voda, 300 ml

Avene termalna voda, 300 ml


€10.63 Brez Davka: €8.71

Avene termalna voda, 300 ml občutite pomirjujoče delovanje Avène termalne vode, ki ščiti vašo kožo. Avène termalna voda nastaja z zlitjem podzemnih vo..

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože


€15.09 Brez Davka: €12.37

Anaya Dermasan, krema za globinsko obnovo kože je namenjena zunanji in globinski negi občutljive kože. Celicam kože posreduje prave informacije za ..

Eubos Haut Ruhe, otroška krema za nego razdražene kože

Eubos Haut Ruhe, otroška krema za nego razdražene kože s svetlinovim oljem in sladkim mandljevim oljem. Primerno je za območje plenic pri dojenčkih in..

Eucerin Urea 5%, dnevna krema za gladko kožo obraza

Eucerin Urea 5%, dnevna krema za gladko kožo obraza  je lahka in nežna dnevna vlažilna krema za suho do zelo suho in neprijetno napeto kožo. Obogat..

Green People, vlažilna krema s hladilnim učinkom za moške

Green People vlažilna krema s hladilnim učinkom za moške. Osvežujoča, vlažilna in negovalna nega moške kože z mešanico aloe vere, karitejevega masl..

Green People Oy!, gel za umivanje in britje

Green People Oy!, gel za umivanje in britje


€18.26 Brez Davka: €14.97

Green People Oy!, gel za umivanje in britje ima dvojno funkcionalnost, nežno milo za obraz in kot gel za britje. Odlikuje ga odlična rec..