Mastno lasišče

Mastno lasišče

Oronazol, zdravilni šampon

Oronazol, zdravilni šampon


€12.77 Brez Davka: €10.47

Oronazol, zdravilni šampon  zdravilni šampon uporabljate za zdravljenje in preprečevanje prhljaja in nekaterih glivičnih obolenj kože (Pityriasis ver..

Vichy Dercos, šampon za uravnavanje sebuma - za mastne lase

Kompleks proti prekomernemu izločanju sebuma združuje 4 posebej izbrane in odmerjene površinsko aktivne snovi, ki omejujejo tok sebuma po lasnem vla..

Fitoval, šampon za poškodovane in suhe lase, 100 ml

Fitoval, šampon za poškodovane in suhe lase, 100 ml intenzivno obnavljajo lase in lasišče od zunaj. Lecitin in pšenični proteini na lasni površini ust..

A-Derma Exomega otroški šampon

A-Derma Exomega otroški šampon


€18.77 Brez Davka: €15.38

A-Derma Exomega otroški šampon šampon  je izdelek za aktivno higieno atopične in zelo suhe kože lasišča in las (dojenčki, otroci in odrasli). Blago sr..

Becutan otroški šampon

Becutan otroški šampon


€2.58 Brez Davka: €2.12

Becutan otroški šampon ima izjemno nežno delovanje ne povzroča draženja in reakcij na lasišču. Šampon neguje nežne otroške lase, jih naredi mehke in e..

Dr.Hauschka, balzam za lase

Dr.Hauschka, balzam za lase


€12.55 Brez Davka: €10.29

Dr.Hauschka, balzam za lase zaokroža nego las. Jojobino olje in olje iz makadamije gladita sestavo las. Regenerativni izvlečki zdravilnih rastlin nava..

Ducray Squanorm, šampon proti mastnemu prhljaju

Ducray Squanorm, šampon proti mastnemu prhljaju


€13.38 Brez Davka: €10.97

Ducray Squanorm, šampon proti mastnemu prhljaju nudi dolgotrajno olajšanje pred prhljajom. Uravnava prekomerno izločanje sebuma (loja). Priporoča s..

Ducray Kelual DS, šampon

Ducray Kelual DS, šampon


€15.06 Brez Davka: €12.35

Ducray Kelual DS, šampon  vsebuje ciklopiroksolamin in cink- pirition, ki sta učinkovita pri odpravljanju glavnih povzročiteljev prhljaja. Keluamid (a..

Ducray Extra-Doux, šampon za lase

Ducray Extra-Doux, šampon za lase


€12.11 Brez Davka: €9.92

Ducray Extra-Doux, šampon za lase za pogosto uporabo. Občutljivi lasje. Za celotno družino, od 3.leta dalje. Brez parabenov. Brez fenoksietanola...

Maxhair Vegetal, šampon za mastne lase

Maxhair Vegetal, šampon za mastne lase


€9.76 Brez Davka: €8.00

Šampon Maxhair Vegetal s pH 5,5 za mastne lase čisti, stimulira in uravnoteži lasišče. Šampon Maxhair Vegetal za mastne lase nežno čisti, pomaga p..

DermaluxeHair, šampon proti izpadanju za normalne lase

DermaluxeHair šampon za normalne lase vsebuje učinkovito formulo proti izpadanju las in je namenjen vsem, ki se soočajo z izpadanjem las ali tistim..

Eucerin Dermocapillaire, šampon proti mastnemu prhljaju

Eucerin DermoCapillaire šampon proti mastnemu prhljaju je primeren za vsakodnevno umivanje pri mastnem, rumenkastem prhljaju na laseh in lasišču ter..