Normalna do mešana koža

Normalna do mešana koža

LRP Redermic [+] krema za normalno in mešano kožo

LRP Redermic [+] za normalno in mešano kožo je intenzivna nega proti gubam, ki jih zapolni in učvrsti kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Zapolni tu..

LRP Hydraphase Intense Legere

LRP Hydraphase Intense Legere


€23.95 Brez Davka: €19.63

LRP Hydraphase Intense Legere je inovativna vlažilna nega z intenzivnim delovanjem, ki nudi koži obraza, vratu in dekolteja celodnevno vlaženje, meh..

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči

Vichy Homme Hydra Mag C+, vlažilna nega proti znakom utrujenosti za obraz in predel okoli oči za moške z občutljivo kožo, na kateri se pojavljajo z..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega z UV-zaščito za vse tipe kože je vlažilna nega z UV-zaščito je inovativen vlažilni izdelek za obraz, ki..

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo

Eucerin AQUAporin Active, vlažilna nega za normalno do mešano kožo za izsušeno, občutljivo kožo. Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja inte..

Vichy Normaderm, losjon za čiščenje in učvrstitev kože

Sestavine z učinkom pilinga odmašijo in zožijo pore, obenem pa kožo tudi matirajo. Tekstura vaše kože v trenutku postane bolj enakomerna. Že po prve..

Vichy Normaderm, stik za prekrivanje in sušenje nepravilnosti na koži

Dve muhi na en mah za celostno nego lokalnih nepravilnosti: ličilo + nega. Pigmenti v stiku v trenutku in neopazno prekrijejo mozolj. LHA mozolj pos..

Nuxe eclat Prodigieux, bronast puder v kamnu za vsestransko uporabo

Nuxe Éclat Prodigieux bronast puder v kamnu za vsestransko uporabo je primeren za vse tipe kože. Uporablja se lahko na obrazu ali telesu. Primeren j..

Nuxe Crème Fraiche Light, vlažilna emulzija

Nuxe Crème Fraiche Light, vlažilna emulzija


€31.37 Brez Davka: €25.71

Nuxe Crème Fraîche Light vlažilna emulzija je uravlnalna nega,namenjena mešani koži. Izboljšuje kakovost kože, uravnava količino sebuma in posvetli ..

Nuxe Prodigieuse, krema za predel okoli oči

Nuxe Prodigieuse, krema za predel okoli oči


€23.28 Brez Davka: €19.08

Nuxe Prodigieuse krema za predel okoli oči vlaži, deluje proti zabuhlosti, staranju in utrujenemu izgledu. Primerna je za vse tipe kože, tako za suh..

Nuxe Masque Frais Hydratant, vlažilna maska za obraz in okoli oči

Nuxe Masque Frais Hydratant vlažilna maska za obraz in predel okoli oči je osvežilna in pomirjevalna vlažilna maska z rožnimi vodicami in izvlečkom ..

Nuxe Crème Fraiche, intenzivna vlažilna emulzija

Nuxe Crème Fraîche intenzivna vlažilna emulzija s 24-urnim delovanjem je namenjena normalni koži. Izboljšuje kakovost kože, laktoaromatska nega pa t..