Mazila in geli

Mazila in geli

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem

Remescar, krema proti podočnjakom in temnim kolobarjem deluje hitro in učinkovito ter pomaga zmanjšati podočnjake in pojav temnih kolobarjev s samo en..

Ilast Hydraclean, gel za veke

Ilast Hydraclean, gel za veke


€16.45 Brez Davka: €13.48

Ilast Hydraclean gel za veke je namenjen čiščenju vek, posebej robov vek, pri vseh oblikah vnetja robov vek. Pomaga mehansko odstraniti luske, sebo..

Recugel, gel za oči

Recugel, gel za oči


€5.56 Brez Davka: €5.08

Recugel, gel za oči daje osvežujoč občutek in ima pomirjajoč učinek na vaše oči. Izboljša vlaženje površine očesnega zrkla v primeru pojava suhih oči,..

Vismed, enoodmerni gel za oči

Vismed, enoodmerni gel za oči


€13.44 Brez Davka: €12.27

Vismed, enoodmerni gel za oči se uporablja kot umetne solze. Namenjene so lajšanju težav zaradi suhih oči in ostalih težav, ki so vezana na pomanjk..

Uriage vodoodporni čistilec za odstranjevanje ličil

Uriage vodoodporni čistilec za odstranjevanje ličil brez parabenov. Uriage termalna voda in visoko učinkovita cvetna vodica z ekstraktom razli..

Uriage pena za umivanje obraza

Uriage pena za umivanje obraza


€13.12 Brez Davka: €10.76

Uriage pena za umivanje obraza nežno čisti, razstruplja in vlaži kožo obraza in predela okoli oči. Brez parabenov, visoka tolerantnost. Krista..

Filorga time filler eyes, krema za področje okoli oči

Filorga time filler eyes, krema za področje okoli oči je navdahnjena z najnovejšimi medicinskimi postopki za mlajši videz in učinek široko odprtih ..