Potenje

Potenje

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, k..

Dr.Hauschka, rožni deodorant

Dr.Hauschka, rožni deodorant


€13.65 Brez Davka: €11.19

Rožni deodorant ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože ter jo pomirja. Nadzoruje prekomerno potenje in nudi zaščito pred neprijetnim vonjem..

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, razpršilo za naravno svežino brez vonja. Sestava CRYSTAL dezodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih ke..

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj


€12.59 Brez Davka: €10.32

Deodorant žajbelj ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože. Ta osvežilni deodorant nadzoruje prekomerno potenje in ščiti pred neprijetnimi vo..

Dr.Hauschka, deo krema za stopala

Dr.Hauschka, deo krema za stopala


€13.06 Brez Davka: €10.71

Dr.Hauschka, deo krema za stopala prinese lahkotnost v dan. Svileni delci in rižev škrob obdajo stopalo v tankem pudrastem sloju in vežejo nase vlago...

Crystal Body Deodorant, stik

Crystal Body Deodorant, stik


€7.71 Brez Davka: €6.32

Crystal Body Deodorant, stik v obliki stika z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni. Stik nav..

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur z antiperspirantno zaščito za občutljivo ali depilirano kožo. Za ženske z obču..

Crystal Body Deodorant, roll-on

Crystal Body Deodorant, roll-on


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, roll-on je zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna in enostavnega nanosa najbolj priljubljena oblika dezodo..

Eucerin roll-on deodorant proti močnemu znojenju

Eucerin deodorant v roll-onu ponuja izjemno zaščito proti močnemu znojenju in nudi 48-urni občutek udobja in zaščito pred potenjem ter neprijetnim ..

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconolat za naravno i..