Potenje

Potenje

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Deodorant in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo. Za moške z občutljivo kožo, ki iščejo dezodorant in antiperspirant z dolgotraj..

Nuxe Tonific, deodorant

Nuxe Tonific, deodorant


€11.29 Brez Davka: €9.26

Nuxe Tonific Deodorant je deodorant s 24-urno zaščito. Primeren je za vse tipe kože, uporablja pa se lahko tudi po depilaciji. Primeren za ženske in..

Dr.Hauschka, deo krema za stopala

Dr.Hauschka, deo krema za stopala


€13.06 Brez Davka: €10.71

Dr.Hauschka, deo krema za stopala prinese lahkotnost v dan. Svileni delci in rižev škrob obdajo stopalo v tankem pudrastem sloju in vežejo nase vlago...

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.48 Brez Davka: €8.59

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Avene deodorant, roll-on

Avene deodorant, roll-on


€11.35 Brez Davka: €9.31

Avene deodorant, roll-on dolgotrajna učinkovitost in svežina ter varna uporaba. Brez aluminijevih soli. Brez alkohola.UČINKOVIT- Osnovna sestavina, de..

Dr.Hauschka, rožni deodorant

Dr.Hauschka, rožni deodorant


€13.65 Brez Davka: €11.19

Rožni deodorant ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože ter jo pomirja. Nadzoruje prekomerno potenje in nudi zaščito pred neprijetnim vonjem..

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj


€12.59 Brez Davka: €10.32

Deodorant žajbelj ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože. Ta osvežilni deodorant nadzoruje prekomerno potenje in ščiti pred neprijetnimi vo..

Eucerin roll-on deodorant proti močnemu znojenju

Eucerin deodorant v roll-onu ponuja izjemno zaščito proti močnemu znojenju in nudi 48-urni občutek udobja in zaščito pred potenjem ter neprijetnim t..

Green People Osvežujoče nežni deodorant z rožmarinom

Osvežilni deodorant z rožmarinom Green People ne vsebuje alkohola in aluminijevega klorohidrata ter tako ne ovira naravnega procesa delovanje kože i..

Green People Moški deodorant z vonjem poprove mete in evkaliptusa

GP Moški deodorant z vonjem poprove mete in evkaliptusa  s hladnim vonjem poprove mete in evkaliptusa ter vlažilne aloe vere, prebiotikov in krista..

Green People Nežen deodorant brez vonja

Green People Nežen deodorant brez vonja


€12.15 Brez Davka: €9.96

Green People Nežen deodorant brez vonja vsebuje mešanico aloe vere, prebiotike, kristalni kamen (kalijev galunovec) in cinkov ricinoleat, je nema..