Antiperspiranti

Antiperspiranti

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, razpršilo za naravno svežino brez vonja. Sestava CRYSTAL dezodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih ke..

Crystal naturel, potovalni stik

Crystal naturel, potovalni stik


€3.38 Brez Davka: €2.77

Crystal naturel, potovalni stik brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! V embalaži z navojem za enostavno upor..

Crystal Body Deodorant, stik

Crystal Body Deodorant, stik


€7.71 Brez Davka: €6.32

Crystal Body Deodorant, stik v obliki stika z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni. Stik nav..

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur z antiperspirantno zaščito za občutljivo ali depilirano kožo. Za ženske z obču..

Crystal Body Deodorant, roll-on

Crystal Body Deodorant, roll-on


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, roll-on je zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna in enostavnega nanosa najbolj priljubljena oblika dezodo..

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem 48 urna zaščita. Preprečuje pojav belih sledi na svetlih oblačilih in ostankov, zar..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni Kremna antiperspirantna nega s 7-dnevnim delovan..

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h Intenzivni tretma proti potenju, učinkovit tudi v stresnih situacijah. Za moške in žen..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur Dezodorant v razpršilu pod pritiskom z 48-urno an..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom za uravnavanje potenja - 48 h

Vichy, dezodorant z antiperspirantom za uravnavanje potenja - 48 h Roll-on z 48-urno antiperspirantno zaščito - proti intenzivnemu znojenju. Z..

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem 48 urna zaščita. Preprečuje pojav rumenih madežev na svetlih oblačilih in ..