Antiperspiranti

Antiperspiranti

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.48 Brez Davka: €8.59

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Gehwol Med, antitranspirant losjon

Gehwol Med, antitranspirant losjon


€11.06 Brez Davka: €9.06

Gehwol Med antitranspirant je kremni losjon za zmanjševanje prekomernega potenja, ki naredi ob redni uporabi noge bolj suhe in brez neprijetnega von..

Gehwol med, puder za stopala

Gehwol med, puder za stopala


€10.25 Brez Davka: €8.40

Gehwol med puder za stopala vsebuje zelo kvalitetne učinkovine, ki z močjo tapioke, razpršenega cinkovega oksida, triklosana in bisabolola ščitijo p..

Crystal naturel, potovalni stik

Crystal naturel, potovalni stik


€3.38 Brez Davka: €2.77

Crystal naturel, potovalni stik je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravn..

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, razpršilo je njegova sestava popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebu..

Crystal Body Deodorant, roll-on

Crystal Body Deodorant, roll-on


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, roll-on ima sestavo kristalnega kamna, ki je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega kloroh..

Crystal Body Deodorant, stik

Crystal Body Deodorant, stik


€7.71 Brez Davka: €6.32

Crystal Body Deodorant, stik  je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! Vsebuje alum, ki je naravna ..

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, dezodorant v razpršilu proti belim sledem in rumenim madežem deluje 48 ur. Zaščita pred prekomernim potenjem. Preizkušen pod dermatološk..

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem deluje 48 ur. Zaščita pred prekomernim potenjem. Preizkušen pod dermatološkim n..

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h

Vichy, Roll-on tretma proti potenju Stress Resist - 72h izredna učinkovitost proti čezmernemu potenju, tudi v stresnih situacijah. Obogaten z a..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v razpršilu pod pritiskom za uravnavanje potenja -24 ur imajo antiperspirantne učinkovine v tem razpršilu,..

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni

Vichy, dezodorant z antiperspirantom v obliki kreme za uravnavanje čezmernega potenja - 7 dni ima dolgotrajno učinkovitost proti prekomernemu z..