Deodoranti

Deodoranti

Eucerin intenzivni sprej 72 h

Eucerin intenzivni sprej 72 h


€10.69 Brez Davka: €8.76

Eucerin intenzivni sprej je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo. Učinkovito zmanjša prekomerno potenje in preprečuje nastanek neprijetneg..

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo

Vichy Homme, roll-on deodorant za občutljivo kožo in antiperspirant z 48-urnim delovanjem za občutljivo kožo.  Za moške z občutljivo kožo, k..

Dr.Hauschka, rožni deodorant

Dr.Hauschka, rožni deodorant


€13.65 Brez Davka: €11.19

Rožni deodorant ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože ter jo pomirja. Nadzoruje prekomerno potenje in nudi zaščito pred neprijetnim vonjem..

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo

Eucerin roll-on deodorant za občutljivo kožo  pred neprijetnim vonjem. Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna..

Crystal Body Deodorant, razpršilo

Crystal Body Deodorant, razpršilo


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, razpršilo za naravno svežino brez vonja. Sestava CRYSTAL dezodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih ke..

Crystal naturel, potovalni stik

Crystal naturel, potovalni stik


€3.38 Brez Davka: €2.77

Crystal naturel, potovalni stik brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata! V embalaži z navojem za enostavno upor..

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj

Dr.Hauschka, deodorant žajbelj


€12.59 Brez Davka: €10.32

Deodorant žajbelj ima kremno teksturo in je izjemno nežen do kože. Ta osvežilni deodorant nadzoruje prekomerno potenje in ščiti pred neprijetnimi vo..

Crystal Body Deodorant, stik

Crystal Body Deodorant, stik


€7.71 Brez Davka: €6.32

Crystal Body Deodorant, stik v obliki stika z navojem je enostaven za uporabo. Zaradi ekonomične porabe se lahko porabi v letu dni. Stik nav..

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur

Vichy, dezodorant za zelo občutljivo in depilirano kožo - 48 ur z antiperspirantno zaščito za občutljivo ali depilirano kožo. Za ženske z obču..

Crystal Body Deodorant, roll-on

Crystal Body Deodorant, roll-on


€6.74 Brez Davka: €5.52

Crystal Body Deodorant, roll-on je zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna in enostavnega nanosa najbolj priljubljena oblika dezodo..

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio

Green People, dezodorant s prebiotiki in vonjem mete - bio Vsebuje prebiotike in kristalni kamen (kalijev galunovec) ter cinkov riconolat za naravno i..

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem

Vichy, Roll-on dezodorant proti belim sledem in rumenim madežem 48 urna zaščita. Preprečuje pojav belih sledi na svetlih oblačilih in ostankov, zar..