Trgovina
Vaša košarica

Lactanon 4500 FCCU, 30 tablet

Lactanon 4500 FCCU, 30 tablet Prehrana in dopolnila
Lactanon 4500 FCCU, 30 tablet
Lactanon 4500 FCCU, 30 tablet vsebuje encim laktazo, ki izboljšuje prebavo laktoze pri osebah, ki imajo težave s prebavo laktoze. Laktoza, ogljikov hi..
Izbrano pakiranje:
30 tablet
Proizvajalec: Vitabalans oy
7.43€
Brez DDV: 6.78€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe prebavila
Simptom/Problem prebava , preobčutljivost na laktozo
Ciljna skupina starejši , odrasli , moški , ženske , otroci
Ključne beside prehransko dopolnilo , laktoza , prebava , dieta , intoleranca , napenjanje
Lactanon 4500 FCCU, 30 tablet vsebuje encim laktazo, ki izboljšuje prebavo laktoze pri osebah, ki imajo težave s prebavo laktoze. Laktoza, ogljikov hidrat iz mleka, se presnavlja v tankem črevesu s specičnim encimom, ki se imenuje laktaza. Pomanjkanje tega encima oz. slaba presnova laktoze lahko povzroči različne simptome v trebuhu: napenjanje, vetrovi, bolečine v trebuhu in tudi drisko. Simptomi, nastali zaradi pomanjkanja laktoze se imenujejo laktozna intoleranca. Občutljivost na simptome je individualna in je odvisna od zaužite laktoze in sestave obroka.
1 tableta z vodo pred obrokom ali med obrokom, ki vsebuje laktozo. Če je potrebno lahko vzamete 2 tableti, glede na količino laktoze v hrani ali glede na vašo laktozno intoleranco. Vzamete lahko največ 8 tablet na dan. Ni namenjeno otrokom do 3 leta starosti.

1 tableta vsebuje 90 mg prahu, ki vsebuje encim (pridobljen iz glive Aspergillus oryzae), kar ustreza 4500 FCCU encima laktaze.

Sestava: Mikrokirstalna celuloza, encim laktaza (Aspergillus oryzae), premreženi natrijev karmelozat, magnezijeve soli maščobnih kislin.  Ne vsebuje sladkorja, laktoze, glutena ter mlečnih in sojinih beljakovin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje