Trgovina
Vaša košarica

Lactogyn, intimni gel

Lactogyn, intimni gel Kozmetika
Lactogyn, intimni gel
Lactogyn, intimni gel je sredstvo, ki pospeši vlaženje spolovila. Gel preprečuje nelagoden občutek, ki ga povzroča suha nožnica ter zagotavlja njeno d..
Izbrano pakiranje:
50 g
11.22€
Brez DDV: 9.19€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe sluznica, spolovilo
Simptom/Problem suha koža, draženje, vnetje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci, nosečnice
Ključne beside nega, intima, zaščita, spolni odnosti, vlaženje, suha koža, draženje
Lactogyn, intimni gel je sredstvo, ki pospeši vlaženje spolovila. Gel preprečuje nelagoden občutek, ki ga povzroča suha nožnica ter zagotavlja njeno dolgotrajno in optimalno vlažnost. Je nežen, njegova uporaba ni škodljiva. Vaginalni gel Lactogyn je sredstvo, ki pospeši vlaženje spolovila. Gel preprečuje nelagoden občutek, ki ga povzroča suha nožnica ter zagotavlja njeno dolgotrajno in optimalno vlažnost. Je nežen, njegova uporaba ni škodljiva. Vzroki za suhost območja spolovil so različni. Suhost se običajno pojavlja v klimakteriju, ko se pri ženskah zmanjša količina ženskih hormonov v telesu, pojav je pogost tudi v obdobju po meni in pri starejših ženskah. Vendar suhost nožnice in zunanjega spolovila ni redek pojav niti pri mlajših ženskah, običajno se pojavi kot posledica različnih telesnih in duševnih pritiskov, nezadovoljstva in močnega stresa. Zaradi suhosti spolovila in morebitnih bolezenskih znakov, ki se ob tem pojavijo, imajo lahko ženske med spolnim odnosom neprijeten občutek. V nasprotju s tem pa lahko intimni odnosi spet postanejo prijetni in zadovoljivi, če nožnico namažemo z gelom. Suhost nožnice in zunanjega predela spolovila izgine takoj po nanosu gela Lactogyn, hkrati pa dobimo občutek vlažnosti in gladkosti. Gel ne pušča madežev na oblačilih in ga zlahka izperemo z vodo.
Na opran prst stisnemo malo gela Lactogyn in ga nanesemo po spolovilu. Za nanašanje gela globlje v nožnico uporabimo priloženi nanašalnik, katerega polnimo tako, da ga pritrdimo na odprtino tube in vanj iztisnemo malo gela. Nanašalnik snamemo s tube, ga vstavimo v nožnico in iztisnemo vanjo gel.  Namenjen je za večkratno uporabo. Po uporabi ga operemo v mlačni vodi, dobro obrišemo in hranimo na suhem mestu. Lactogyn gel lahko v tankem sloju nanesemo tudi na moški ud ali na zunanjo stran kondoma, uporaben pa je tudi za lažje vstavljanje tamponov, rektalnih termometrov in klistirja.

Sestava: Prečiščena voda, propilenglikol, hidroksietilceluloza, kalijev sorbat, mlečna kislina.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje