Trgovina
Vaša košarica

Lekobeba HLADILNO MAZILO

Lekobeba HLADILNO MAZILO Za Mamice in Nosečnice
Lekobeba HLADILNO MAZILO
Lekobeba HLADILNO MAZILO z olivnim oljem, vodo in glicerolom je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami. Mazilo varuje pred razvojem dra..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Lekos d.o.o
6.15€
Brez DDV: 5.04€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika mazilo
Mesto uporabe koža, telo
Simptom/Problem rdečica, srbečica, draženje, suha koža, občutljiva koža, plenični izpuščaji
Ciljna skupina otroci, dojenčki
Ključne beside hladilno mazilo, nega, vlaži, rdečica, občutljiva koža, zadnjica, izpuščaji

Lekobeba HLADILNO MAZILO z olivnim oljem, vodo in glicerolom je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami. Mazilo varuje pred razvojem draženja kože zaradi mokrih plenic ali alergij na materiale v plenicah in vložkih. Ob nanosu pohladi ter mehča suho in hrapavo kožo. Primerno za nego kože po daljši izpostavljenosti soncu. Trdno mazilo pred nanosom zmehčajte med dlanmi in ga večkrat na dan v tankem sloju nanesite na kožo.

Mazilo z olivnim oljem, vodo in glicerolom je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami. Mazilo varuje pred razvojem draženja kože zaradi mokrih plenic ali alergij na materiale v plenicah in vložkih. Ob nanosu pohladi ter mehča suho in hrapavo kožo. Primerno za nego kože po daljši izpostavljenosti soncu. Trdno mazilo pred nanosom zmehčajte med dlanmi in ga večkrat na dan v tankem sloju nanesite na kožo.

Sestavine (INCI): Aqua, Petrolatum, Lanolin, Olea Europaea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate 60, Sodium Benzonate.

Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje