Trgovina
Vaša košarica

Lero Pondeal, z okusom vanilije

Lero Pondeal, z okusom vanilije Prehrana in dopolnila
Lero Pondeal, z okusom vanilije
Lero Pondeal, z okusom vanilije  vsebuje glukomanan, edino sestavino, ki jo je potrdila tudi EFSA (Evropska agencija za varnost hrane), za izgubo tele..
Izbrano pakiranje:
30 x 2,5 g
Proizvajalec: LABORATOIRE LERO
15.06€
Brez DDV: 13.76€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikavrečke
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problemprekomerna telesna teža
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska
Ključne besidetelesna teža, prebava, dieta, hujšanje, vanilija, glukomanan
Lero Pondeal, z okusom vanilije  vsebuje glukomanan, edino sestavino, ki jo je potrdila tudi EFSA (Evropska agencija za varnost hrane), za izgubo telesne teže!  Lero pondeal vsebuje ekstrakt korenine konjaka (Amorphophallus konjac, Amorphophallus rivieri), ki je vir glukomanan-a (95% glukomanan).

Glukomanan je vlaknina, topen polisaharid, sestavljen iz glukoze in manoze, ki ima veliko sposobnost vezave vode. Vlakna lahko nabreknejo in lahko povečajo svoj volumen, s tem pa hitreje dajejo občutek sitosti. Glukomanan dalj časa ohranja poln želodec, zaradi česar je lažje omejiti prigrizke med obroki. Se ne absorbira v telo in se izloči z blatom. Učinkovitost glukomanana je potrdila tudi evropska agencija za varnost hrane-EFSA. Glukomanan ob energijsko omejeni prehrani prispeva k zmanjšanju telesne teže (dnevni vnos 3 g v treh odmerkih po 1 g z 1-2 kozarcema vode pred obroki in ob energijsko omejeni prehrani. Glukomanan prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 4 g glukomanana- 4 vrečice na dan).
Če želite zmanjšati telesno težo vzemite 1 vrečko izdelka Léro PONDÉAL 30 minut pred vsakim glavnim obrokom 3x na dan. Zmešate ga lahko z jogurtom z 0 % maščobe ali s 50 ml vode. V obeh primerih ga morate zaužiti hitro in nato popiti še 1 do 2 velika kozarca vode.

Pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine obstaja nevarnost zadušitve. Svetuje se zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec.
Sestava:
  • arabski gumi
  • izvleček korenine konjaka (1,06 g glukomanana)
  • arome
  • sladilo: sukraloza
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega odmerka se ne sme prekoračiti.Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje