Trgovina
Vaša košarica

Lyprinol, 180 kapsul

Lyprinol, 180 kapsul Prehrana in dopolnila
Lyprinol, 180 kapsul
Lyprinol, 180 kapsul patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™ vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih..
Izbrano pakiranje:
180 kapsul
107.37€
Brez DDV: 98.06€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe sklepi
Simptom/Problem revmatoidni artritis, osteoartritis, osteoartroza, artritis
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside starostniki, revmatoidni artritis, osteoartritis, osteoartroza, artritis, vnetje, sklepi

Lyprinol, 180 kapsul patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™ vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih skupin in edinstvenih omega-3 polinenasičenih maščobnih kislin. V kliničnih raziskavah je Lyprinol izkazal izjemno močan protirevmatski učinek. Kapsule Lyprinol priporočamo pri vnetnih revmatskih obolenjih sklepov.

Vnetna revmatska obolenja sklepov so: 
- artritis,
- revmatoidni artritis,
- osteoartritis/osteoartroza.
 
Zadnje raziskave kažejo pozitivni vpliv Lyprinola na simptome astme. 
 
Kapsule zaužiti z vodo, med obrokom ali po njem. Odrasli dnevno dvakrat po dve kapsuli, dokler ne opazijo želenega učinka. Nato dvakrat po 1 kapsulo dnevno.

 Sestavine:

2 kapsuli

4 kapsule

na 100 g

Energijska vrednost

13,4 kJ/3,2 kcal

26,8 kJ/6,4 kcal

2722 kJ/658 kcal

Maščobe/maščobne kisline

300 mg

600 mg

60 g

-od tega nasičene maščobne kisline

0,06 mg

0,12 mg

11,5 g

Beljakovine

122,6 mg

245,2 mg

24,8 g

Ogljikovi hidrati

43,4 mg

86,8 mg

8,8 g

-od tega sladkorji

0

0

0

Natrij

0,28 mg

0,56 mg

0,06 g

180 kapsul=43,2 g

Sestavine: Olivno olje, želatina, kompleks morskih lipidov PCS0-524 iz novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus) 20,1 g/100 g, vlažilno sredstvo glicerin, vlažilno sredstvo sorbit, antioksidacijskosredstvo alfa-tokoferol.

Ovojnina kapsule je iz goveje želatine. Kompleks morskih lipidov PCS0-524 iz novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus)=50 mg na kapsulo.

Dlje kot traja bolezensko stanje in starejše kot so poškodbe mišic in sklepov, več časa je treba jemati Lyprinol za dosego optimalnega učinka. Lyprinol zaradi svoje edinstvene sestave zadosti dnevnim potrebam po nenasičenih maščobnih kislinah omega-3. Izdelek hranite v suhem prostoru in pri temperaturi, ki ne presega sobne. Hranite zunaj dosega otrok. Ta izdelek je bil razvit za odrasle in se uporablja pod zdravniškim nadzorom kot dopolnilo k uravnoteženi prehrani. Izdelek ni nadomestilo za popolno in uravnoteženo prehrano. Priporočena dnevna količina sestavin, ki jih Lyprinol vsebuje, načeloma ne presega vrednosti, ki bi ogrožale zdravje, vedar pa bodite pozorni na naslednje:
  • če jemljete zdravila, ki vplivajo na koagulacijo krvi, mora biti uživanje Lyprinola pod zdravniškim nadzorom, in če je to potrebno, se mora znižati doziranje zdravil, ki zavirajo koagulacijo krvi.
  • zaradi varnostnih razlogov nosečnicam in doječim materam izdelka ne priporočamo, čeprav negativni učinki pri nosečnicah in doječih materah niso znani.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje