Trgovina
Vaša košarica

Lyprinol, 60 kapsul

Lyprinol, 60 kapsul Prehrana in dopolnila
Lyprinol, 60 kapsul
Patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™ vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih skupin in edinstveni..
Izbrano pakiranje:
60 kapsul
29.11€
Brez DDV: 26.58€
  • Zaloga: Na zalogi

Patentiran in stabiliziran naraven izvleček morskih lipidov z zaščitenim imenom PCSO-524™ vsebuje izjemno kombinacijo lipidnih skupin in edinstvenih omega-3 polinenasičenih maščobnih kislin. V kliničnih raziskavah je Lyprinol izkazal izjemno močan protirevmatski učinek. Kapsule Lyprinol priporočamo pri vnetnih revmatskih obolenjih sklepov.

Vnetna revmatska obolenja sklepov so: 
- artritis,
- revmatoidni artritis,
- osteoartritis/osteoartroza.
 
Zadnje raziskave kažejo pozitivni vpliv Lyprinola na simptome astme. 
 
Lyprinol je mešanica petih glavnih lipidnih razredov, vključno s sterolestri, trigliceridi, prostimi maščobnimi kislinami, steroli in polarnimi lipidi. V sterolestrih in sterolnih frakcijah je približno 8 –10 različnih morskih sterolov.  Vsebuje več kot 30 različnih esencialnih maščobnih kislin, ki so mešanice nasičenih, mononasičenih in polinenasičenih maščobnih kislin. Učinkovina Lyprinol je vir polinenasičenih maščobnih kislin omega 3 z dolgo verigo, ki so nujno potrebni za zdravje pri ljudeh. Glavni polinenasičeni maščobni kislini omega 3 v pripravku Lyprinol® sta eikozapentaenojska kislina (20 ogljikov in 5 dvojnih vezi, imenovana omega-3 20:5) (EPA) in dokozaheksaenojska kislina (omega-3 22:6) (DHA). Učinkovina Lyprinol vsebuje tudi mnoge druge maščobne kisline, ki spadajo v družino polinenasičenih maščobnih kislin omega 3. Vse te maščobne kisline imajo štiri dvojne vezi in dolžino ogljikove vezi 18,19 in 20 ogljikovih atomov, zato so opisani kot omega-3; 18:4 (18:4n-3), omega-3 19:4 in omega-3 20:4 (ETA). Zadnja dognanja izpostavljajo pomembno vlogo dveh polinenasičenih maščobnih kislin s 24 ogljikovimi atomi. Lignocerinska kislina (C24:0) in tetracoseinska maščobna kislina (C24:1) najverjetneje pomembno vplivata na zaviranje vnetja, čeprav je vsebnost obeh zelo majhna.
Dlje kot traja bolezensko stanje in starejše kot so poškodbe mišic in sklepov, več časa je potrebno jemati Lyprinol® za dosego optimalnega učinka. Lyprinol zaradi svoje edinstvene sestave zadosti dnevnim potrebam po omega 3 nenasičenih maščobnih kislinah. Ta izdelek se uporablja pod zdravniškim nadzorom kot dopolnilo k uravnoteženi prehrani. Izdelek ni nadomestilo za popolno in uravnoteženo prehrano. Nosečnicam in doječim materam ter otrokom mlajšim od enega leta zaradi varnostnih razlogov priporočamo, da se pred uporabo Lyprinola posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. 
Za dosego optimalnega učinka je potrebno Lyprinol® jemati vsak dan. Prvih nekaj tednov se priporoča 4 kapsule na dan, 2 zjutraj in 2 zvečer (najbolje s hrano), dokler niso opazne pozitivne razlike v stopnji bolečine ali intenzivnosti vnetja. V nadaljevanju se lahko dnevni odmerek zmanjša na 2 kapsuli na dan, 1 zjutraj in 1 zvečer. Kapsula se zaužije s tekočino, najbolje s kozarcem vode. Uporabniki poročajo, da so nekateri začutili učinek že po nekaj dnevih jemanja, pri drugih pa se je delovanje pokazalo po štirih do šestih tednih jemanja. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje