Trgovina
Vaša košarica

Maca Premium, prah

Maca Premium, prah Prehrana in dopolnila
Maca Premium, prah
Maca Premium je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje posušen in zmlet koren mace, ki v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin. ..
Izbrano pakiranje:
240 g
Proizvajalec: Inka Natura
18.78€
Brez DDV: 17.15€
  • Zaloga: Ni na zalogi
Kratek opis
Oblikaprašek
Simptom/Problemutrujenost, presnova, spomin, stres, prebava
Ključne besideminerali, dopolnilo, omega 3, šport, vitamini, prehrana, naraven izdelek
Maca Premium je naravno prehransko dopolnilo, ki vsebuje posušen in zmlet koren mace, ki v edinstvenem razmerju vsebuje kar 55 aktivnih sestavin.
Maca Premium vsebuje sestavine, ki so nujno potrebne za normalno delovanje imunskega sistema ter lahko poveča sposobnost obrambnega odziva organizma na stres. Sestavine v dopolnilu telo potrebuje za splošno počutje, normalno delovanje spomina, sposobnost koncentracije ter normalne umske sposobnosti. Kot taka je izredno primerna kot dodatek k prehrani otrok, učencev in študentov ter oseb, ki so pod nenehnimi psihičnimi obremenitvami. Odlična je za vse, ki želijo povečati vzdržljivost in mišično maso. Športniki se zaradi vsebnosti glikozidnih steroidov v vedno večjem številu obračajo k maci kot naravni in zdravi alternativi anabolnim steroidom.
Maca je edina užitna rastlina na svetu, ki uspeva na nadmorski višini nad 4.400 metrov, kjer je izpostavljena ekstremnim vremenskim pogojem, ki določajo raznolikost in intenzivnost njenega delovanja, s katerimi se maca loči od drugih zdravilnih rastlin.
 
Maca je bogat vir hranil, med drugim aminokislin in nenasičenih maščob. Vsebuje histidin, tirozin in fenilalanin, ki so bistvene aminokisline za sintezo nevrotransmiterjev (snovi, ki prenašajo signale v živčnem sistemu). Poleg tega vsebuje tudi minerale kalcij, selen, cink, natrij, železo, kalij, magnezij, silicij, jod, fosfor, mangan, baker, vitamine B1, B2, B6, B12, C, E, D3, saponine, sterole, tanine in alkaloide. Nenasičene maščobe omega 3, omega 6,omega 9 in kalij so pomembni pri uravnavanju srčno-žilnega sistema.
Vitamini B1, B2, B12 in vitamin C zagotavljajo presnavljanje ogljikovih hidratov v energijo, rast celic in zadostno proizvodnjo rdečih krvničk. Sitosterol in stigmasterol pa znižujeta nivo holesterola v krvi.
 
Maca Premium ne vsebuje rastlinskih hormonov, poživilnih snovi ali kakršnih koli dodatkov.
Ne vsebuje glutena in sladkorja, zato je primerno dopolnilo tudi za bolnike s celiakijo in bolnike z diabetesom.
Uporabo prehranskega dopolnila Maca Premium priporočamo:
  • učencem in dijakom, ki bi radi izboljšali svoje umske sposobnosti in koncentracijo;
  • osebam, ki se dnevno soočajo s stresom in psihičnimi obremenitvami;
  • osebam,ki bi rade pridobili na mišični masi;
  • otrokom in starostnikom za izboljšanje obrambnih sposobnosti imunskega sistema.
Odmerjanje:
  • Prvih nekaj dni po 1 čajno žličko dnevno.
  • Nato ena žlička dvakrat dnevno.

1 pakiranje vsebuje 240 g.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja! Pred uporabo preberite priloženo navodilo.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje