Trgovina
Vaša košarica

Magnesium - Diasporal 250 mg Aktiv, šumeče tablete

Magnesium - Diasporal 250 mg Aktiv, šumeče tablete Prehrana in dopolnila
Magnesium - Diasporal 250 mg Aktiv, šumeče tablete
Magnesium - Diasporal 250 mg Aktiv, šumeče tablete vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in se zelo..
Izbrano pakiranje:
20 šumečih tablet
Proizvajalec: Protina
8.36€
Brez DDV: 6.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikanapitek
Mesto uporabezobje, živčevje, kosti
Simptom/Problempresnova
Ključne besidešport, mišice, minerali

Magnesium - Diasporal 250 mg Aktiv, šumeče tablete vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in se zelo dobro absorbira. Zato je telesu prijazen in hitro učinkovit.

Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo nujno potrebuje.  Priporočeni dnevni vnos za magnezij je 300-400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Tudi pri starejših ljudeh ali pri shujševalnih dietah je dodaten vnos magnezija smiseln.
Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti, k ohranjanju zdravih zob, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Brez glutena in laktoze, brez umetnih barvil, brez konzervansov. 
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje