Trgovina
Vaša košarica

Magnesium - Diasporal 400 mg Extra Direkt, 50 vrečk

Magnesium - Diasporal 400 mg Extra Direkt, 50 vrečk Prehrana in dopolnila
Magnesium - Diasporal 400 mg Extra Direkt, 50 vrečk
Magnesium - Diasporal 400 mg Extra Direkt, 50 vrečk direkt vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in..
Izbrano pakiranje:
50 vrečk
Proizvajalec: Protina
21.71€
Brez DDV: 19.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikavrečke, zrnca
Mesto uporabezobje, živčevje, kosti
Simptom/Problempresnova
Ključne besidešport, mišice, minerali

Magnesium - Diasporal 400 mg Extra Direkt, 50 vrečk direkt vsebuje organsko obliko magnezijev citrat, ki se nahaja kot gradbeni element v telesu in se zelo dobro absorbira. Zato je telesu prijazen in hitro učinkovit.

Magnezij prispeva k normalnemu delovanju mišic in živčnega sistema ter je življenjsko pomemben mineral, ki ga telo nujno potrebuje. Priporočeni dnevni vnos za magnezij je 300-400 mg. Povečan vnos magnezija je pomemben za osebe, ki so zaradi službe ali športa izpostavljene intenzivnemu telesnemu in duševnemu stresu, prav tako za mladostnike, nosečnice in doječe matere. Tudi pri starejših ljudeh ali pri shujševalnih dietah je dodaten vnos magnezija smiseln.
Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju mišic, k ohranjanju zdravih kosti, k ohranjanju zdravih zob, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Ekstra osvežilni pomarančni okus z naravnim koncentratom. Brez glutena in laktoze, brez umetnih barvil in brez konzervansov.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje