Trgovina
Vaša košarica

Magnesium - Diasporal Depot, tablete

Magnesium - Diasporal Depot, tablete Prehrana in dopolnila
Magnesium - Diasporal Depot, tablete
Magnesium - Diasporal Depot, tablete je 2-fazni magnezij v kombinaciji z vitamini B1, B2, B6 in B12. Vsebnost magnezija je razdeljena v dve fazi oziro..
Izbrano pakiranje:
30 tablet
Proizvajalec: Protina
16.97€
Brez DDV: 15.50€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika tablete
Mesto uporabe kosti, sklepi, mišice, živčni sistem
Simptom/Problem mišični krči, stres
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside mišični krči, stres, magnezij, vitamini B, športniki, presnova

Magnesium - Diasporal Depot, tablete je 2-fazni magnezij v kombinaciji z vitamini B1, B2, B6 in B12. Vsebnost magnezija je razdeljena v dve fazi oziroma dva sloja tablete, ki delujeta po načelu hitrega in dolgoročnega sproščanja (takojšnja in dolgotrajna faza). Magnezij in vitamini B kompleksa pripomorejo k soočanju z intenzivnim stresom v vsakodnevnem življenju. Magnezij prispeva k delovanju mišic. Tiamin (B1), riboflavin (B2), vitamina B6 in B12 prispevajo k delovanju živčnega sistema ter k sproščanju energije pri presnovi. Tablete imajo dvofazno sproščanje: magnezij, vitamina B2 in B12 v takojšnji fazi ter magnezij in vitamina B1 ter B6 za nekaj urno počasno sproščanje.

Ena tableta dnevno pred obrokom.

Sestavine: magnezijev citrat (42 %), magnezijev hidroksid (21 %), magnezijev karbonat (19 %), želirno sredstvo: natrijev alginat, koruzni škrob, sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol, sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, stabilizatorja: hidroksipropil celuloza, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, barvilo: železov oksid, sredstva proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kisin, celuloza, silicijev dioksid, sredstvo za glaziranje: acetatni estri mono- in digliceridov maščobnih kislin, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, aroma, cianokobalamin.

Hranilna vrednost

Priporočena dnevna količina (1 tableta)

Priporočen dnevni vnos (PDV)

Magnezij

300 mg

80 %

Tiamin (Vitamin B1)

1,1 mg

100 %

Riboflavin (Vitamin B2)

1,4 mg

100 %

Vitamin B6

1,4 mg

100 %

Vitamin B12

2,5 µg

100 %

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem mestu in na sobni temperaturi.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje