Trgovina
Vaša košarica

Vitabalans Magnex 375 mg + B6, 70 tablet

Vitabalans Magnex 375 mg + B6, 70 tablet Prehrana in dopolnila
Vitabalans Magnex 375 mg + B6, 70 tablet
Magnex 375 mg + B6, 70 tablet vsebuje magnezij z vitaminom B6. V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je ..
Izbrano pakiranje:
70 tablet
Proizvajalec: Vitabalans oy
8.93€
Brez DDV: 8.16€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabe zobje, kosti
Magnex 375 mg + B6, 70 tablet vsebuje magnezij z vitaminom B6. V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je mineral, ki regulira številne biokemične reakcije, prav tako je pomemben za delovanje živčevja ter mišic, vključno s srcem. 
 
Magnezij prispeva k delovanju mišic in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Prav tako prispeva k ravnotežju elektrolitov in ima vlogo pri sintezi beljakovin ter delitvi celic. 
 
Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
 
Tako magnezij kot vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in sproščanju energije pri presnovi. 
 
Določena fiziološka stanja, ki nastanejo kot posledica stresa, intenzivne vadbe pri športnih in fizičnih aktivnostih ter neprimerne prehrane, povečujejo potrebe po magneziju. 
Priporočen dnevni vnos magnezija za odrasle je 375 mg. 
 

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15° C-25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabite, če je zaščitni pečat poškodovan. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za  uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ne vsebuje sladkorja, laktoze, glutena.
 

1 tableta dnevno, zaužita s tekočino.

Dnevni odmerek 1 tableta vsebuje: 
  • Magnezij: 375 mg,
  • Vitamin B6: 2,2 mg.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje