Trgovina
Vaša košarica

Vitabalans Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete

Vitabalans Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete Prehrana in dopolnila
Vitabalans Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete
Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete z okusom limone. V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je mineral, ki..
Izbrano pakiranje:
20 šumečih tablet
Proizvajalec: Vitabalans oy
5.73€
Brez DDV: 5.23€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika šumeče tablete
Mesto uporabe zobje, živčevje, kosti, mišice
Simptom/Problem krči, bolečina
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside šport, mišice, minerali, krči, mišice, kosti, razvoj, limona

Magnex 375 mg + B6, šumeče tablete z okusom limone. V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je mineral, ki regulira številne biokemične reakcije, prav tako je pomemben za delovanje živčevja ter mišic, vključno s srcem. 

 
Magnezij prispeva k delovanju mišic in k ohranjanju zdravih kosti in zob. Prav tako prispeva k ravnotežju elektrolitov in ima vlogo pri sintezi beljakovin ter delitvi celic. Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena ter ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Tako magnezij kot vitamin B6 prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju in sproščanju energije pri presnovi.  Določena fiziološka stanja, ki nastanejo kot posledica stresa, intenzivne vadbe pri športnih in fizičnih aktivnostih ter neprimerne prehrane, povečujejo potrebe po magneziju. Priporočen dnevni vnos magnezija za odrasle je 375 mg.
 
1 raztopljena tableta dnevno v kozarcu vode.  Priporočen dnevni vnos magnezija za odrasle je 375 mg. Vendar določena fiziološka stanja, ki nastanejo kot posledica stresa, intenzivne vadbe pri športnih in fizičnih aktivnostih, neprimerne prehrane ter okrevanja po bolezni, povečujejo potrebe po magneziju.

Sestavina

1 šumeča tableta

%PDV*

Magnezij

375 mg

100%

Vitamin B6         

2,2 mg

157%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:Kislina (citronska kislina), magnezijev karbonat, magnezijev oksid, sredstva za uravnavanje kislosti (natrijev karbonat, kalijev karbonat,), aroma limone, sladila (ciklamat, saharin, manitol), natrijev klorid, piridoksinijev klorid.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje