Trgovina
Vaša košarica

Medex Apiremin, krema

Medex Apiremin, krema Kozmetika
Medex Apiremin, krema
Medex Apiremin, krema Čebelji strup so v zdravilne namene uporabljali že v davnini. Prvi zapisi o njegovi uporabi segajo v obdobje starih Egipčanov..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Medex
8.32€
Brez DDV: 6.82€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika krema
Mesto uporabe koža, roke
Simptom/Problem suha koža, občutljiva koža
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, vlaženje, suha koža, občutljiva koža, čebelji strup
Medex Apiremin, krema Čebelji strup so v zdravilne namene uporabljali že v davnini. Prvi zapisi o njegovi uporabi segajo v obdobje starih Egipčanov. Galen in Paracelsus sta iz njega naredila ogromno pripravkov za kožo. Krema Apiremin s čebeljim strupom omehča površinski del kože in pospešuje njeno prekrvavitev. Krema se hitro vpije in kože ne masti.
 
Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel. Njegove glavne učinkovine so encimi, med katerimi je najpomembnejši melitin.
 

 

Pred uporabo kreme mesto nanosa temeljito umijte s toplo vodo. Kremo nanesite na želeno mesto v debelejšem sloju in jo rahlo vtrite. Postopek ponovite 2-krat dnevno. Krema se hitro vpije in kože ne masti, zato perilo in obleka ostaneta čista. Postopek ponavljamo 5 dni zaporedoma, potem sledi 2 do 3 dnevni premor.


Aqua, stearic acid, glycerin, isopropyl myristate,  alcohol , paraffinum liquidum, camphor (2,5 %), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, triethanolamine, bee venom (0,015 %), benzyl nicotinate (0,3 %), methyl salicylate (0,2 %), potassium sorbate, sodium benzoate.

Shranjujte v temnem in hladnem prostoru pri temperaturi do 25 °C. Samo za zunanjo uporabo. Po vsakem vtiranju roke skrbno umijte z milom in vodo. Osebe, preobčutljive na čebelji strup, izdelka ne smejo uporabljati.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje