Trgovina
Vaša košarica

Medex, Gelee royale forte

Medex, Gelee royale forte Prehrana in dopolnila
Medex, Gelee royale forte
Medex, Gelee royale forte je namenjen odraslim z zelo aktivnim, močno obremenjenim življenjskim slogom. Vse njegove sestavine so iz ekološke pridelave..
Izbrano pakiranje:
10 x 9 ml
Proizvajalec: Medex
18.25€
Brez DDV: 16.67€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikaampule
Mesto uporabeorganizem
Simptom/Problempadec imunskega sistema, utrujenost, izčrpanost
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besideimunski sistem, ampule, propolis, vitamin C, matični mleček, utrujenost, izčrpanost
Medex, Gelee royale forte je namenjen odraslim z zelo aktivnim, močno obremenjenim življenjskim slogom. Vse njegove sestavine so iz ekološke pridelave, saj vsebuje ekološko pridobljen matični mleček in vitamin C iz ekološko pridelane acerole, raztopljena v agavinem sirupu, prav tako iz ekološke pridelave. Agavin sirup odlikuje nizek glikemičen indeks (GI) in postaja vse bolj cenjeno živilo. Dodatno kakovost izdelka zagotavljata vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, in standardizirana vsebnost 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina) v matičnem mlečku. 10 HDA je nenasičena maščobna kislina, ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje kot v matičnem mlečku, in je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka. Skrbno izbrane sestavine so shranjene v stekleničkah, ki omogočajo neposredno uporabo, natančno odmerjanje ter, za razliko od plastične embalaže, ohranjajo kakovost izdelka.
Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke. Zaužijte jo pred zajtrkom, samostojno ali razredčeno z vodo. Priporočeno je najmanj 90-dnevno uživanje in po dvotedenskem premoru ponovno uživanje. Rahlo pekoč okus in usedlina na dnu stekleničke sta posledici naravnih lastnosti sestavin. Pred uporabo pretresite
Voda, agavin sirup 40 %*, sveži matični mleček 15 %*, uprašeni sok acerole (vir vitamina C)*, eterično olje citrone. *Iz ekološke pridelave. Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.
 
Matični mleček ali gelée royale je najdragocenejši dar čebeljega panja. Proizvajajo ga mlade čebele dojilje, stare od 5 do 12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki skrbi za preživetje vrste. Matica je genetsko povsem enaka drugim čebelam, vendar je zaradi hranjenja zgolj z matičnim mlečkom skoraj dvakrat večja od čebel delavk, preživi kar 15 rodov čebel in je v čebeljem panju edina spolno razvita. Velja za najplodnejše bitje na planetu, saj na dan izleže tudi do 3000 jajčec, katerih skupna teža presega njeno lastno. V starem Egiptu so matični mleček uporabljali že faraoni, ki so ga imenovali »hrana bogov«, danes pa vemo, da njegova izjemnost temelji na vsebnosti edinstvene nenasičene maščobne kisline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje. Vsebnost 10 HDA je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
 
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 

 

Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Osebam, alergičnim na matični mleček, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje