Trgovina
Vaša košarica

Medex, Gelee royale men, kapsule

Medex, Gelee royale men, kapsule Prehrana in dopolnila
Medex, Gelee royale men, kapsule
Medex, Gelee royale men, kapsule so izjemna kombinacija matičnega mlečka, ginsenga, vitamina E in cinka. Skrbno izbrane sestavine izvirajo iz zakla..
Izbrano pakiranje:
30 kapsul
Proizvajalec: Medex
9.69€
Brez DDV: 8.85€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapsule
Mesto uporabe organizem, telo, mišice
Simptom/Problem stres, odpornost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški
Ključne beside imunski sistem, matični mleček, vitamin E, cink, ginseng, oksidativni stres
Medex, Gelee royale men, kapsule so izjemna kombinacija matičnega mlečka, ginsenga, vitamina E in cinka. Skrbno izbrane sestavine izvirajo iz zakladnice čebeljega panja in tradicionalne kitajske medicine, v kateri se ginseng uporablja že prek 5000 let. Dodatno vitalnost izdelku zagotavljata še vitamin E in cink, ki ščitita celice pred oksidativnim stresom, cink pa ima vlogo tudi pri plodnosti in razmnoževanju, prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Izdelek Gelée royale men je namenjen moškim, lahko pa ga uživajo tudi ženske. Izdelan je brez konzervansov, umetnih arom in sladil.

Od moškega se danes pričakuje, da je uspešen na vsakem koraku. Izkazati se mora kot študent, pozoren partner, dober oče, samozavesten strokovnjak na svojem poklicnem področju, prosti čas pa preživljati kar se da aktivno. Poznate moškega, ki bi se odpovedal športu ali druženju s prijatelji? Da bodo moški kos vsakodnevnim preizkušnjam, ki jih nalaga življenje, smo izdelali Gelée royale men.  
1 kapsula dnevno zjutraj po obroku z 2 dl vode. Svetujemo neprekinjeno uživanje 2 meseca, sledi enomesečni presledek, nato ponovimo z uživanjem.


Matični mleček liofiliziran 30 %, suhi izvleček ginsenga 26 % (maltodekstrin), ovojnica (želatina, barvili:  titanov dioksid, indigo karmin), vitamin E (α-tokoferil acetat), cinkov glukonat, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid. Brez konzervansov, umetnih arom in sladil.

Matični mleček ali gelée royale je najdragocenejši dar čebeljega panja. Proizvajajo ga mlade čebele dojilje, stare od 5 do 12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico – matico, ki skrbi za preživetje vrste. Matica je genetsko povsem enaka drugim čebelam, vendar je zaradi hranjenja zgolj z matičnim mlečkom skoraj dvakrat večja od čebel delavk, preživi kar 15 rodov čebel in je v čebeljem panju edina spolno razvita. Velja za najplodnejše bitje na planetu, saj na dan izleže tudi do 3000 jajčec, katerih skupna teža presega njeno lastno. V starem Egiptu so matični mleček uporabljali že faraoni, ki so ga imenovali »hrana bogov«, danes pa vemo, da njegova izjemnost temelji na vsebnosti edinstvene nenasičene maščobne kisline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje. Vsebnost 10 HDA je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
 
Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju, prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
 
Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Osebam, ki so alergične na matični mleček, ne priporočamo uporabe. Ginseng lahko vpliva na strjevanje krvi, zato bodite pozorni pri uporabi kapsul, če jemljete zdravila, ki vplivajo na strjevanje krvi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje