Trgovina
Vaša košarica

Medex, Guarana natural energy

Medex, Guarana natural energy Prehrana in dopolnila
Medex, Guarana natural energy
Medex, Guarana natural energy Stekleničke za enostavno uporabo združujejo gvarano z visoko vsebnostjo naravnega kofeina, ki v krvni obtok prehaja v..
Izbrano pakiranje:
5 x 9 ml
Proizvajalec: Medex
6.96€
Brez DDV: 6.36€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika stekleničke
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem utrujenost, izčrpanost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside kofein, učenje, utrujenost, izčrpanost, športniki
Medex, Guarana natural energy Stekleničke za enostavno uporabo združujejo gvarano z visoko vsebnostjo naravnega kofeina, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje dolgotrajnejše in enakomernejše. Niacin (vitamin B3) prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Zato naj vas Guarana natural energy spremlja pri delu, učenju ali na poti. Vsebino stekleničke popijte po potrebi, samostojno ali razredčeno z vodo. Guarana natural energy – energija, ki prija!

Priporočena dnevna količina je vsebina 1 stekleničke. Ena steklenička vsebuje 100 mg naravnega kofeina iz gvarane, ki v krvni obtok prehaja veliko počasneje kot kofein iz kave, zato je njegovo delovanje enakomernejše in dolgotrajnejše. Priporočeno ga je uživati pri povečani psihofizični aktivnosti, npr. delu, učenju, vožnji, športu, zabavi. Pred uporabo dobro pretresite!

Voda, trsni sladkor, vodni izvleček iz uprašenih semen gvarane (Paullinia cupana) 10 %, zgoščeni sok aronije, zgoščeni sok borovnice, uprašeni izvleček acerole (Malpighia glabra), niacin in konzervans kalijev sorbat.

Niacin (vitamin B3) Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, normalnemu delovanju živčnega sistema in normalnemu psihološkemu delovanju ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke in nosečnice. Izdelka ne mešajte z alkoholom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v temnem in hladnem prostoru pri 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje