Trgovina
Vaša košarica

Medex, Imuno resist

Medex, Imuno resist Prehrana in dopolnila
Medex, Imuno resist
Medex, Imuno resist  je prehransko dopolnilo, ki ga odlikuje trojna moč delovanja, saj vsebuje dve patentirani naravni učinkovini, ki v telesu poma..
Izbrano pakiranje:
10 x 9 ml
Proizvajalec: Medex
15.02€
Brez DDV: 13.72€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika stekleničke
Mesto uporabe organizem
Simptom/Problem oslabljen imunski sistem, utrujenost, izčrpanost
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside imunski sistem, vitamini, minerali, utrujenost, izčrpanost , beta glukan
Medex, Imuno resist  je prehransko dopolnilo, ki ga odlikuje trojna moč delovanja, saj vsebuje dve patentirani naravni učinkovini, ki v telesu pomagata spodbuditi lasten imunski odziv, ter vitamin C, ki ima prav tako vlogo pri delovanju imunskega sistema. Patentirani izvleček iz macesna ResistAidTM  vsebuje vodotopno vlaknino arabinogalaktan, ki v telesu deluje prebiotično, s čimer pozitivno vpliva na črevesno floro, kjer se tvori največ imunskih celic. Wellmune WGPTM  pa je patentirani beta-glukan, pridobljen iz celičnih sten pekovske kvasovke, z dokazanim pozitivnim vplivom na delovanje celic, ki v telesu lovijo in uničujejo tujke. Izjemno odzivnost imunskih celic ob prisotnosti arabinogalaktana, beta-glukana in vitamina C je med drugim potrdila študija “Imunološko merjenje aktivacije makrofagov in vitro”, opravljena na Inštitutu za mikrobiologijo in imunologijo v Ljubljani.
 
Priporočena dnevna količina je prve tri dni vsebina 2 stekleničk pol ure pred jedjo. Naslednje štiri dni zaužijte 1 stekleničko na dan. Pred uporabo pretresite!
Emulgator: sirup sorbitola, voda, arabinogalaktan iz macesna (Larix species) v prahu – ResistAidTM, agavin sirup*, beta-glukan iz pekovske kvasovke v prahu – Wellmune WGPTM, vitamin C (L-askorbinska kislina), tekoči izvleček propolisa, naravni aromi.
*Iz ekološke pridelave. Brez konzervansov, barvil in umetnih arom.
 
Arabinogalaktan iz macesna – ResistAid™ je pridobljen s patentiranim postopkom vodne ekstrakcije macesnovega lubja. Poleg arabinogalaktana so v njem naravno prisotni še bioaktivni polifenolni bioflavonoidi z antioksidativnimi lastnostmi. Beta-(1,3/1,6)-D-glukan – Wellmune WGP™ je pridobljen iz celičnih sten kvasovk Saccharomyces cerevisiae z visoko dovršenim tehnološkim postopkom, pri katerem so učinkovito odstranjeni manan in manoproteini. Zato sestavina ne povzroča alergij, kar je potrjeno tudi s študijo. V njej so ljudje, občutljivi na kvasovke, dobro prenesli uživanje Wellmune WGP™. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
 

Osebe, ki prejemajo imunosupresivna zdravila, lahko izdelek uživajo le ob predhodnem posvetu z zdravnikom. Osebam, alergičnim na katero od sestavin, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje izdelka lahko deluje odvajalno. Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!   Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje