Trgovina
Vaša košarica

Medex, Propolis na alkoholni osnovi, kapljice

Medex, Propolis na alkoholni osnovi, kapljice Pripomočki in zaščita
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, kapljice
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, kapljice  so z močnim okusom propolisa nekoč predstavljale razvajanje na sladkorni kocki, danes pa predstavlja..
Izbrano pakiranje:
15 ml
Proizvajalec: Medex
4.65€
Brez DDV: 3.81€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika kapljice
Mesto uporabe sluznica, usta, dlesni
Simptom/Problem vnetje, razjeda, afte, draženje
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne beside nega, zaščita, propolis, kašelj, draženje, propolis, alkohol
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, kapljice  so z močnim okusom propolisa nekoč predstavljale razvajanje na sladkorni kocki, danes pa predstavljajo tradicijo med Propolisi iz Medexa. Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ga uporabljajo tudi čebele. Propolis že 45 milijonov let pomaga čebelam ohranjati njihovo vrsto in predstavlja temelj njihovega zdravja, saj omogoča zdrav razvoj in življenje čebelje družine v panju. Uporabite ga tudi vi. V kapljicah, ki vsebujejo 10% propolis v alkoholni raztopini, brez dodanih vitaminov, konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
Priporočena dnevna količina je 18 kapljic. Nakapljajte 3-krat na dan po 6 kapljic raztopine na žlico medu, kocko sladkorja ali pa jih užijte samostojno.

Etanol, voda, propolis 10 %, emulgator: glicerol. Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.


Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Izdelek vsebuje etanol, zato ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka. Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje