Trgovina
Vaša košarica

Medex, Propolis na alkoholni osnovi, pršilo

Medex, Propolis na alkoholni osnovi, pršilo Pripomočki in zaščita
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, pršilo
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, pršilo odlikuje močan okus propolisa, saj vsebuje 7% propolis na alkoholni osnovi. Beseda propolis izvira iz g..
Izbrano pakiranje:
30 ml
Proizvajalec: Medex
7.07€
Brez DDV: 5.80€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabesluznica, usta
Simptom/Problemafte, razjede, draženje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidenega, zaščita, propolis, kašelj, draženje, propolis, alkohol
Medex, Propolis na alkoholni osnovi, pršilo odlikuje močan okus propolisa, saj vsebuje 7% propolis na alkoholni osnovi. Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ga uporabljajo tudi čebele, ki jim propolis že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in predstavlja temelj njihovega zdravja, saj omogoča zdrav razvoj in življenje čebelje družine v panju. Poleg propolisa izdelek vsebuje še niacin, ki prispeva k ohranjanju zdravih sluznic. Izdelek je naraven, dobrega okusa in brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. V pršilu je primeren za vse, ki želite uživati propolis z neposrednim nanosom v ustno votlino.
Priporočena dnevna količina je 8 nanosov v usta. Razpršite 4-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino.
Etanol, emulgator: glicerol, voda, tekoči izvleček propolisa 10 %, med, niacin, naravna aroma, olje evkaliptusa.
Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.
 
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
 
Niacin (vitamin B3) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.
 
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje