Trgovina
Vaša košarica

Medex, Propolis na brezalkoholni osnovi, kapljice

Medex, Propolis na brezalkoholni osnovi, kapljice Pripomočki in zaščita
Medex, Propolis na brezalkoholni osnovi, kapljice
Medex, Propolis na brezalkoholni osnovi, kapljice vsebuje propolis, beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ..
Izbrano pakiranje:
15 ml
Proizvajalec: Medex
4.65€
Brez DDV: 3.81€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakapljice
Mesto uporabesluznica, usta, dlesni
Simptom/Problemvnetje, razjeda, afte, draženje
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidenega, zaščita, propolis, vnetje, razjeda, afte, sluznica, brezalkoholne kapljice
Medex, Propolis na brezalkoholni osnovi, kapljice vsebuje propolis, beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Kot naravno zaščito ga uporabljajo tudi čebele, ki jim propolis že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in predstavlja temelj njihovega zdravja, saj omogoča zdrav razvoj in življenje čebelje družine v panju. Propolis na brezalkoholni osnovi ohranja vse naravne lastnosti propolisa. V izdelku smo standardizirali vsebnost ključne sestavine propolisa, bioflavonoidov, s čimer smo zagotovili stalno kakovost izdelka. Bioflavonoidi so rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi, njihova vsebnost pa določa kakovost propolisa. Propolis na brezalkoholni osnovi je namenjen zunanji uporabi in je pravi balzam za vaša usta, ustno sluznico ter kožo, saj jih obnavlja in ščiti.  Primeren je tako za odrasle kot otroke.
V tankem sloju nanesite 3-krat na dan 6 kapljic na ustno sluznico s pomočjo vatirane palčke ali pa razredčite 3-krat na dan 6 kapljic z mlačno vodo in grgrajte.
TRIDECETH-8, CARBOXYLIC ACID, PROPOLIS EXTRACT.
 
18 kapljic vsebuje 10 mg bioflavonoidov (izraženih kot kavna kislina), od teh 2,8 mg galangina in pinocembrina.Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.
Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.
 
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperatudi do 25 °C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje