Trgovina
Vaša košarica

Medex, Propolis oral na alkoholni osnovi, pršilo z aplikatorjem

Medex, Propolis oral na alkoholni osnovi, pršilo z aplikatorjem Pripomočki in zaščita
Medex, Propolis oral na alkoholni osnovi, pršilo z aplikatorjem
Medex, Propolis oral na alkoholni osnovi, pršilo z aplikatorjem  vsebuje 7 % propolis v alkoholni raztopini, s standardizirano vrednostjo bioflavon..
Izbrano pakiranje:
30 ml
Proizvajalec: Medex
8.96€
Brez DDV: 7.35€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikapršilo
Mesto uporabesluznica, usta
Simptom/Problemdraženje, afte, razjede
Ciljna skupinastarejši, odrasli, moški, ženska, otroci
Ključne besidepropolis, alkoholna osnova, draženje, afte, razjede
Medex, Propolis oral na alkoholni osnovi, pršilo z aplikatorjem  vsebuje 7 % propolis v alkoholni raztopini, s standardizirano vrednostjo bioflavonoidov, in niacin. Niacin prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, bioflavonoidi pa so rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizimi, in glavne učinkovine propolisa. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu standardizirali njeno vrednost v izdelkih in tako zagotovili njihovo stalno kakovost. Propolis oral na alkoholni osnovi v pršilu z aplikatorjem je naraven izdelek kontrolirane kakovosti. Primeren je za odrasle in je brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.
Priporočena dnevna količina je 6 nanosov v usta. Razpršite 3-krat na dan po 2 nanosa raztopine neposredno v ustno votlino. Pred uporabo obrnite cevko pršilke pravokotno na stekleničko. Odprite usta in jo usmerite na mesto nanosa. Po uporabi vrnite cevko v prvotni položaj.
Etanol, emulgator: glicerol, voda, tekoči izvleček propolisa 10 %, med, niacin, naravna aroma, olje evkaliptusa. Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.
 
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi. Prav vsebnost bioflavonoidov določa kakovost propolisa, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.
 
Niacin (vitamin B3) prispeva k ohranjanju zdrave sluznice.
 

Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Izdelek vsebuje etanol, zato ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka.

 
Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje