Trgovina
Vaša košarica

Menofemina intimni gel

Menofemina intimni gel Kozmetika
Menofemina intimni gel
Menofemina intimni gel je vaša rešitev za težave med in po menopavzi. Menofemina gel ne vsebuje hormonov, olj ali maščob. Menofemina gel ščiti in negu..
Izbrano pakiranje:
50 ml
Proizvajalec: Hübner
12.94€
Brez DDV: 10.61€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika gel
Mesto uporabe sluznica, nožnica
Simptom/Problem vnetje, menopavza, srbečica
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženske, otroci
Ključne beside menopavza, intimni gel, spolni odnosti, higiena, umivanje, nega, vlaženje
Menofemina intimni gel je vaša rešitev za težave med in po menopavzi. Menofemina gel ne vsebuje hormonov, olj ali maščob. Menofemina gel ščiti in neguje intimni predel. Menofemina intimni gel izboljša vlažnost intimnega predela. Nežen gel ščiti in neguje zunanji intimni predel, a hkrati Ne poškoduje lateksa kondomov ter ne vpliva na varnost zaščite. Gel na vodni osnovi ne vsebuje maščob.  Že po prvem nanosu Menofemina intimni gel dolgotrajno zaščiti pred neprijetnim občutkom suhosti intimnega predela. Struktura pH nevtralnega gela brez barve in vonja je podobna naravnemu okolju intimnega predela. Da ga koža dobro prenaša so dokazali z daljšim preizkušanjem in je dokazano tudi s strani dermatologov. Priporočena je dolgotrajna uporaba Bolj vlažen in voljan intimni predel izboljša drsenje med spolnim odnosom in prispeva k polnejšemu spolnemu življenju. Preprosta uporaba omogoča spontan nanos. Gel ne pušča neprijetnih madežev na perilu ali posteljnini. Neprisiljen, sproščen vsakdan in pozitiven vpliv na intimo v partnerskem odnosu.

Menofemina intimni gel uporabljamo po potrebi, na zunanjem ženskem spolovilu ali na penisu pri moškem. 
Sestavine: Voda, glicerol, propilen glikol, hidroksietilceluloza, citronska kislina, natrijev hidroksid, kalijev sorbat. Menofemina intimni gel ne vsebuje hormonov in nima kontracepcijskega učinka, zato ni priporočljiv kot zaščita pred nosečnostjo. Menofemina intimni gel je narejen na vodni osnovi in ne vsebuje olj ter maščob. 
 

Menofemina intimnega gela ne uporabljajte v primeru bolečin ali rdečine na zunanjem spolovilu. V tem primeru svetujemo posvet pri ginekologu.Z dermatološkimi testi je potrjeno, da ga koža (sluznica) dobro prenaša. Je brezbarven, brez vonja, z izrazito sposobnostjo vlaženja. Ne poškoduje lateksa kondomov. Hranite pri temperaturi do 25° C.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje