Trgovina
Vaša košarica

Microdacyn 60 hidrogel, gel za rane - 250 g

Microdacyn 60 hidrogel, gel za rane - 250 g Pripomočki in zaščita
Microdacyn 60 hidrogel, gel za rane - 250 g
Microdacyn 60 hidrogel, gel za rane - 250 g je stabiliziran, elektroliziran gel, primeren za hidriranje nekroz/mrtvin in fibrinskih oblog na tkivu...
Izbrano pakiranje:
250 g
Proizvajalec: Burts bees
25.62€
Brez DDV: 23.40€
  • Zaloga: Na zalogi

Microdacyn 60 hidrogel, gel za rane - 250 g je stabiliziran, elektroliziran gel, primeren za hidriranje nekroz/mrtvin in fibrinskih oblog na tkivu. Uspešno odstrani obloge ter pripomore k hitrejšemu celjenju rane. Odpravlja vnetja in okužbe (bakterije, viruse, glive). Zmanjšuje mikrobno obremenitev tako, da uničuje patogene enocelične organizme brez strupenih ali drugih škodljivih učinkov na človeško telo. Ni toksičen, ne draži kože ter nevtralizira neprijeten vonj. Primeren za večkratno uporabo V primerjavi z večino hidrogelov se Microdacyn® Hidrogel lahko uporablja 60 dni po odprtju. Poleg tega je mogoče uporabiti hidrogel razpršilnik za več bolnikov. Hidrogel vsebuje poleg H2O in NaCl še pomožni snovi HOCL ter NaOCL. Te snovi poleg stabilnega pH zagotavljajo stabilnost izdelka.

Ker Microdacyn® Hydrogel ne vsebuje kemikalij betaina ter bigvanidina, se lahko uporablja tudi na izpostavljenih delih kosti, hrustanca, vezi in kitah. Lahko se uporablja v kombinaciji z vsemi sodobnimi oblogami za rane tudi s srebrom in jodom. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje