Trgovina
Vaša košarica

Mini Konjac gobica Blitzen - z dodatkom bambusovega oglja

Mini Konjac gobica Blitzen - z dodatkom bambusovega oglja Kozmetika
Mini Konjac gobica Blitzen - z dodatkom bambusovega oglja
Mini Konjac gobica Blitzen - z dodatkom bambusovega oglja rastlinskega izvora namenjena mastni, nečisti in najstniški koži za čiščenje in nego obraz..
Izbrano pakiranje:
1 gobica
Proizvajalec: The Konjac Sponge co
10.80€
Brez DDV: 8.85€
  • Zaloga: Na zalogi

Mini Konjac gobica Blitzen - z dodatkom bambusovega oglja rastlinskega izvora namenjena mastni, nečisti in najstniški koži za čiščenje in nego obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Ta srčkana Konjac gobica je ena naših novih Mini Konjac gobic, ki omogočajo temeljito čiščenje težje dostopnih predelov in izboljšujejo pore.

Mini gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom bambusovega oglja. Primerna je za najstniško in nečisto kožo. Mini Konjac gobica z dodatkom bambusovega oglja je polna mineralov in aktivnega rastlinskega oglja. Čisti pore in odstranjuje ogrce, nečistočo, odvečni sebum in toksine. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura pa nežno masira kožo,spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Premer gobice je približno 5cm, tako da je enkratna za temeljito čiščenje težje dostopnih predelov okoli nosu, oči in brade.
 
Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.Te majcene Konjac gobice so lahko čudovito darilce za vaše bližnje ali za vas – konec koncev si vaša koža zasluži le najbolje! Lastnosti izdelka: Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vam ter okolju.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje