Trgovina
Vaša košarica

Mini Konjac gobica Rudolf - z dodatkom rdeče gline

Mini Konjac gobica Rudolf - z dodatkom rdeče gline Kozmetika
Mini Konjac gobica Rudolf - z dodatkom rdeče gline
Mini Konjac gobica Rudolf - z dodatkom rdeče gline rastlinskega izvora namenjena suhi, zreli in občutljivi koži za čiščenje in nego težje dostopnih ..
Izbrano pakiranje:
1 gobica
Proizvajalec: The Konjac Sponge co
10.80€
Brez DDV: 8.85€
  • Zaloga: Na zalogi

Mini Konjac gobica Rudolf - z dodatkom rdeče gline rastlinskega izvora namenjena suhi, zreli in občutljivi koži za čiščenje in nego težje dostopnih predelov obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Ta srčkana Konjac gobica je ena naših novih Mini Konjac gobic, ki omogočajo temeljito čiščenje težje dostopnih predelov in izboljšujejo pore. Mini gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske rdeče gline. Primerna je za suho in zrelo kožo, ki potrebuje revitalizacijo. Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rdeče gline omogoča temeljito čiščenje, nežen piling in zmanjšuje majhne gubice ter vrača elan utrujeni koži. Njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Premer gobice je približno 5cm, tako da je enkratna za temeljito čiščenje težje dostopnih predelov okoli nosu in oči.

Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože. Te majcene Konjac gobice so lahko čudovito darilce za vaše bližnje ali za vas – konec koncev si vaša koža zasluži le najbolje!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje