Trgovina
Vaša košarica

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rožnate gline

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rožnate gline Kozmetika
Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rožnate gline
Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rožnate gline rastlinskega izvora namenjena občutljivi in utrujeni koži za čiščenje in nego težje dostopnih ..
Izbrano pakiranje:
1 gobica
Proizvajalec: The Konjac Sponge co
10.80€
Brez DDV: 8.85€
  • Zaloga: Na zalogi

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske rožnate gline rastlinskega izvora namenjena občutljivi in utrujeni koži za čiščenje in nego težje dostopnih predelov obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Ta srčkana Konjac gobica je ena naših novih Mini Konjac gobic, ki omogočajo temeljito čiščenje težje dostopnih predelov in izboljšujejo pore. Mini gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske rožnate gline. Primerna je za občutljivo in utrujeno kožo, za vse, ki so izpostavljeni ekstremnim vremenskim razmeram (soncu in vetru) in centralnemu gretju. Francoska rožnata glina nežno čisti tudi zelo občutljivo kožo, ima mehčalni učinek in izboljšuje elastičnost kože. Mini Konjac gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Premer gobice je približno 5cm, tako da je enkratna za temeljito čiščenje težje dostopnih predelov okoli nosu in oči. Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože.

Te majcene Konjac gobice so lahko čudovito darilce za vaše bližnje ali za vas – konec koncev si vaša koža zasluži le najbolje!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje