Trgovina
Vaša košarica

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline Kozmetika
Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline
Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline rastlinskega izvora namenjena mešani in mastni koži za čiščenje in nego težje dostopnih predelo..
Izbrano pakiranje:
1 gobica
Proizvajalec: The Konjac Sponge co
10.80€
Brez DDV: 8.85€
  • Zaloga: Na zalogi

Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline rastlinskega izvora namenjena mešani in mastni koži za čiščenje in nego težje dostopnih predelov obraza. Preprosta, učinkovita, okolju prijazna in 100% naravna nega obraza. Ta srčkana Konjac gobica je ena naših novih Mini Konjac gobic, ki omogočajo temeljito čiščenje težje dostopnih predelov in izboljšujejo pore. Mini gobica je narejena iz 100% naravnih vlaken gomolja konjac z dodatkom francoske zelene gline. Primerna je za mešano in mastno kožo (T-predel). Mini Konjac gobica z dodatkom francoske zelene gline zožuje pore in deluje antiseptično. Francoska zelena glina veže nase nečistoče in toksine, ter pusti kožo gladko in svežo. Gobica omogoča čiščenje in nežen piling, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa nežno masira kožo, spodbuja mikrocirkulacijo in rast novih celic. Njen premer je približno 5cm, tako da je enkratna za temeljito čiščenje težje dostopnih predelov okoli nosu in oči.

Samo z vodo omogoča čiščenje in vrhunsko naravno nego kože. Te majcene Konjac gobice so lahko čudovito darilce za vaše bližnje ali za vas – konec koncev si vaša koža zasluži le najbolje!
 
Temeljito očisti kožo nečistoč, izločenega odvečnega sebuma, bakterij, ogrcev in zamašenih por. Z masažo spodbuja mikro-cirkulacijo in obnavlja kožo. Koži podari naraven zdrav lesk. Ne poškoduje občutljive površine kože in je neabrazivna, zato je primerna tudi za zelo občutljivo kožo. Pri odstranjevanju (močnega) makeup-a je priporočljivo, da dodamo čistilno sredstvo na gobico, a ga pri tem porabimo veliko manj. Je brez umetnih barvil, je 100% razgradljiva, je pH uravnotežena, čisti naravno in temeljito in je prijazna vam ter okolju.
 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje