Trgovina
Vaša košarica

Miradent Mirawhite shine, pero za beljenje zob

Miradent Mirawhite shine, pero za beljenje zob Pripomočki in zaščita
Miradent Mirawhite shine, pero za beljenje zob
Miradent Mirawhite shine, pero za beljenje zob, beli zobje v 7-14 dneh, primerni tudi za občutljive zobe in sluznico. Mirawhite shine je gel za nežno ..
Izbrano pakiranje:
1,8 ml
26.60€
Brez DDV: 21.80€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblika pero
Mesto uporabe usta, zobje
Simptom/Problem zobne obloge, madeži na zobeh
Ciljna skupina starejši, odrasli, moški, ženska
Ključne beside beljenje, zobje, higiena, čiščenje, občutljivi zobje, madeži

Miradent Mirawhite shine, pero za beljenje zob, beli zobje v 7-14 dneh, primerni tudi za občutljive zobe in sluznico. Mirawhite shine je gel za nežno beljenje zob. Izdelek deluje na osnovi Ardox-X tehnologije – s procesom oksidacije. V procesu oksidacije ne nastajajo prosti radikali.

Nova tehnologija kombinira osnovne značilnosti beljenja zob. Je neabrazivna metoda. Gel je topen v vodi in slini ter ne poškoduje ali senzibilizira zob in sluznice. Ne mehča zalivk, zato je idealen tudi za tiste, ki jih imajo. Aktivne kisikove molekule raztopijo madeže na zobeh in odstranjujejo zabarvanja s površine zob. Zobem povrne njihovo naravno belino.

Mirawhite shine s čopičem nanesite na zobe - 2x dnevno – zjutraj in zvečer, po ščetkanju zob, najmanj 7 dni. Uporaba je enostavna:

  •  Odstranite zaščitni pokrovček
  • 2x obrnite dozirni obroček
  • Nanesite izhajajoči gel (učinkovito in natančno doziranje za enkratno beljenje zob).

Navodilo za uporabo:

  • Umijte si zobe in pustite vsaj 30 sekund, da se posušijo. Suhi zobje naj ne pridejo v stik z jezikom ali ustnicami.
  • Obrnite dozirni obroček, dokler se gel ne pokaže na čopiču. Nanesite tanko plast belilnega gela na zobe; zob za zobom s potegi gor in dol. Če je potrebno, čopič ponovno navlažite z gelom.
  • Usta imejte odprta, tako, da se gel lahko posuši. Ustnice naj 60 sekund ne pridejo v stik z zobmi. Pustite, da se suši 60 sekund, nato sperite z vodo. Ne kadite, pijte ali jejte približno 30 minut po uporabi gela. Pokrijte čopič, da preprečite sušenje gela. Najboljši učinek je dosežen po dveh tednih uporabe.

Aqua, Glycerin, Silica, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Methylparaben, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Chloride.

Gel ni primeren za otroke. Hranite ga izven dosega otroških rok. Uporabljajte Mirawhite shine skladno z navodili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, obilno sperite z vodo. Izdelek hranite pri temperaturi 8-21 °C. Uporabo gela odsvetujemo v primeru preobčutljivosti na katero od sestavin. Gela ne uporabljajte v nosečnosti.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje