Trgovina
Vaša košarica

Multi-Mam, Lanolin

Multi-Mam, Lanolin Kozmetika
Multi-Mam, Lanolin
Multi-Mam, Lanolin priporočamo za preprečevanje nastajanja razpok na bradavicah in za izboljšanje stanja tkiva areole. Lanolin – maščoba pridobljena i..
Izbrano pakiranje:
30 g
Proizvajalec: BioClin
10.62€
Brez DDV: 8.70€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Oblikakrema
Mesto uporabeprsi
Simptom/Problemnosečnost, bradavice
Ciljna skupinadojenček
Ključne besidezaščita, nega
Multi-Mam, Lanolin priporočamo za preprečevanje nastajanja razpok na bradavicah in za izboljšanje stanja tkiva areole. Lanolin – maščoba pridobljena iz ovčje volne - je tradicionalni način za lajšanje težav pri razpokanih bradavicah. Multi-Mam Lanolin vsebuje ultra prečiščen, medicinski čisti lanolin, ki nadomešča lipidno plast kože.

  • Ščiti bradavice pred in med dojenjem
  • Preprečuje nastajanje razpok in ohranja kožo mehko, prožno in zdravo
  • Nadomesti naravno kožno maščobo, ki se pri dojenju odstrani
  • Je izdelan na osnovi visoko prečiščene, naravne maščobe pridobljene iz volne

Multi-Mam Lanolin se lahko uporablja kadarkoli čez dan ali po potrebi. Za optimalno zaščito nanesite Lanolin na bradavico po dojenju. Minimalna uporaba: dvakrat dnevno. Med prsti stremo manjšo količino Multi-Mam Lanolina ter ga nanesemo na bradavico in bradavični kolobar. Pred uporabo lahko tubo na rahlo pognetemo ali jo pridržimo v rokah, da se nekoliko segreje. Lanolina pred dojenjem ni potrebno odstraniti. 

Sestavine: Najčistejša naravna maščoba, pridobljena iz runa ovac. Bred dodatkov. Hipoalergenski medicinsko preverjen anhidrirani lanolin (adeps lanae) najboljše kakovosti. 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje