Trgovina
Vaša košarica

My Nuti Nelly in prijatelji - multivitamini za otroke 3+, želejčki

My Nuti Nelly in prijatelji - multivitamini za otroke 3+, želejčki Prehrana in dopolnila
My Nuti Nelly in prijatelji - multivitamini za otroke 3+, želejčki
My Nuti Nelly in prijatelji - multivitamini za otroke 3+, želejčki za krepitev imunskega sistema, v času povečane fizične aktivnosti in povečane pot..
Izbrano pakiranje:
50 želejčkov
Proizvajalec: Burts bees
8.57€
Brez DDV: 7.82€
  • Zaloga: Na zalogi

My Nuti Nelly in prijatelji - multivitamini za otroke 3+, želejčki za krepitev imunskega sistema, v času povečane fizične aktivnosti in povečane potrebe po teh substancah.

Multivitamini za otroke stare od 3. leta naprej so okusni želejčki v različnih oblikah in sadnih okusih, ki vsebujejo vitamine in minerale potrebne za krepitev otrokovega imunskega sistema. Nezadostna količina koristnih snovi za telo se lahko pojavlja skozi celo leto. Zato se priporoča jemanje teh snovi v času športne aktivnosti, pri povečani telesni obremenitvi in ko je povečana potreba po teh substancah. Vsebuje samo naravna barvila iz koprive, špinače, korenjčka in žafranike. Sadni okusi so pomaranča, limona, jabolko, grenivka in jagoda z malino. Brez glutena.
 
Delovanje:
- Vitamini skupine B, C in E: prispevajo k normalni funkciji imunskega sistema, delovanju živčnega sistema in mentalne aktivnosti, zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, ter zaščita pred prostimi radikali.
- Vitamin D3 in cink: prispevata za pravilno rast in razvoj kosti pri otrocih, vzdržujeta normalno stanje kosti in zob, absorpcijo kalcija in normalno funkcijo imunskega sistema.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje