Trgovina
Vaša košarica

Nailner lak proti glivicam na nohtih 2 v 1

Nailner lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 Pripomočki in zaščita
Nailner lak proti glivicam na nohtih 2 v 1
Nailner lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. Sestavine laka prodrejo globoko v strukturo nohta in znižajo pH ..
Izbrano pakiranje:
5 ml
Proizvajalec: YouMedical
21.92€
Brez DDV: 20.02€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Mesto uporabenoge
Simptom/Problemglivice

Nailner lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 učinkovito odpravlja glivice na nohtih. Sestavine laka prodrejo globoko v strukturo nohta in znižajo pH vrednost. Nastane kislo okolje, ki zaustavi širitev glivic na nohtih ter ščiti na novo zrasli noht pred okužbami. Hranilne snovi, ki jih vsebuje Nailner, navlažijo noht in s tem dodatno zagotovijo lepe in negovane nohte. Lak proti glivicam na nohtih 2 v 1 vsebuje tudi posvetljevalno sestavino, ki pomaga izboljšati videz okuženega nohta že v 7 dneh. Piljenje ob uporabi izdelka ni potrebno. Nailner Repair lahko uporabljamo tudi preventivno, proti pojavu glivičnih okužb nohtov.

Sestava: Ethyl Lactate, Glycerin, Aqua, Lactic Acid, Ascorbyl Lactoside, Citric Acid.

Samo za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na (preobčutljivi za) katero koli od sestavin. V primeru alergične reakcije ali draženja prenehajte uporabljati in se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Hranite pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Prve štiri tedne raztopino nanesite dvakrat dnevno, kasneje le enkrat na dan, vse dokler nov in zdrav noht ne nadomesti poškodovanega. Nailner raztopina zadošča za približno 300 nanosov. Nanos pričnite z odstranitvijo in čiščenjem kakršnihkoli lakov za nohte. Kožico ob nohtu potegnite nazaj. Pri okuženih nohtih na nogah se na mestih, kjer so se glivice razrasle pod nohtom, noht velikokrat loči od nohtne posteljice. Ne skrbite, to se včasih zgodi. Priporočljivo je, da pred nanosom odstranite vse krhke in krušljive delce na nohtu, pred uporabo Nailner laka pa vam ni potrebno piliti nohtov. Za preprečevanje madežev ob morebitnem razlitju raztopine ob nanosu, si pred uporabo Nailner laka pod stopala ali roke namestite čisto krpo. Odstranite pokrovček in nežno povlecite lak iz stekleničke ter odcedite odvečno raztopino. Nanesite jo na oboleli noht ali nohte, če Nailner raztopino uporabljate preventivno. Postopek je enak kot pri lakiranju nohtov. Raztopino nanašajte z dolgimi, enakomernimi in vzporednimi potegi od lunule (polmesečne linije ob obnohtni kožici) pa do roba nohta. Ne pozabite namazati tudi spodnje strani roba nohta. Počakajte minuto ali dve, da se nanos posuši. Preden si nadenete nogavice in/ali obutev, se prepričajte, če se je nanesena raztopina povsem posušila. Priporočljivo je, da na okuženih nohtih (poznano kot onihomikoza ali tinea unguium) začasno ne uporabljate lakov za nohte ali nosite umetnih nohtov. Ob stiku z okuženimi nohti si nujno umijte roke, saj se glivične okužbe v nasprotnem primeru lahko razširijo tudi na ostale nohte. Lahko ga uporabite preventivno, da preprečite pojav same glivične okužbe. Raztopino enkrat dnevno enostavno nanesite na zdrave nohte. Ko se raztopina proti glivicam posuši, lahko nanesete tudi lak za nohte. Po vsaki uporabi vsebnik dobro zaprite.
 
Nasveti:
- Ne nosite tesne obutve, kjer so prsti stisnjeni skupaj, saj se lahko glivice prenesejo na druge nohte, prav tako pa se na ta način ustvari vlažno, toplo in zaprto okolje, ki botruje njihovemu nastanku.
- Poskrbite, da so nohti pristriženi, suhi in čisti. Nohte strizite naravnost, odebeljena mesta pa stanjšajte s piljenjem. Po tuširanju temeljito osušite roke, stopala ter prostor med prsti.
- Po dotikanju okuženega nohta si umijte roke, saj se glivice širijo z nohta na noht.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje