Trgovina
Vaša košarica

Namizno sladilo Kruger Stevia Sugarel, v prahu

Namizno sladilo Kruger Stevia Sugarel, v prahu Prehrana in dopolnila
Namizno sladilo Kruger Stevia Sugarel, v prahu
Namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel v prahu na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor i..
Izbrano pakiranje:
75 g
Proizvajalec: Krüger
6.99€
Brez DDV: 6.38€
  • Zaloga: Na zalogi
Kratek opis
Simptom/Problemkaries
Ključne besideprehrana
Namizno sladilo Krüger Stevia Sugarel v prahu na osnovi steviol glikozidov iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana je odlično nadomestilo za sladkor in umetna sladila. Ima visoke sladilne lastnosti (izvleček listov stevie je do 300-krat slajši od običajnega sladkorja), vsebuje kar 8 glikozidov, ki so vir njene sladkosti, hkrati pa se v telesu ne presnavljajo in je zato praktično brez kalorične vrednosti. Prav zato je primeren za vse, ki morajo paziti na vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Vsebuje kar 7-krat manj kalorij kot sladkor. Kljub visokim sladilnim lastnostim izdelek ne povzroča nastanka kariesa in zobnih oblog. Naredite spremembo v svoji prehrani in se sladkajte z revolucionarnim namiznim sladilom Krüger Stevia Sugarel – prvič iz naravnega vira.
Maltodekstrin, sladilo: steviol glikozidi (Rebaudiozid A 95 %) iz izvlečka listov Stevia Rebaudiana 2 %. Stevia je samorodni grmiček, ki uspeva v gorskih območjih Paragvaja in južne Brazilije ter zraste do 60 cm v višino. Domačini uporabljajo njene sladke liste za sladkanje grenkega čaja mate in kot prigrizek že stoletja. Liste te večletne rastline obirajo v začetnem obdobju cvetenja, ko so najslajši.
Izdelek uporabite za naravno sladkanje pijač ali hrane, zaradi svoje temperaturne stabilnosti pa je izdelek primeren tudi za kuhanje in pečenje. 1 čajna žlička namiznega sladila (0,5 g) nadomesti 1 čajno žličko sladkorja (3,5 g).
 
Izdelek priporočamo odraslim, kot nadomestek sladkorja in umetnih sladil. Izdelek je primeren za vse, ki lahko uživajo sladkor le v omejenih količinah ali želijo zmanjšati vnos količine sladkorja v svoji prehrani. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje